Roald Uhre

Jeg oplevede underviserne som meget imødekommende, engagerede og kompetente. Der var en god stemning på holdet, det faglige niveau var højt, og jeg fik stort udbytte af undervisningen.
Roald Uhre har taget At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør og Personlig Træner

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør og Personlig Træner

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fitnessinstruktør eller Personlig Træner, om deres oplevelser og erfaringer, og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om Personlig Træner uddannelsen


Jeg er 20 år og er lægestuderende. Jeg begyndte at styrketræne, da jeg var 13. Da jeg var 16 påbegyndte jeg uddannelsen til Fitnessinstruktør i At Work, og jeg fik arbejde som Fitnessinstruktør i et lokalt træningscenter. Efter at have arbejdet som Fitnessinstruktør nogle år tog jeg personlig træneruddannelsen. Desuden uddannede jeg mig til professionel Kostvejleder og Slankekonsulent hos At Work.

Gennem min egen træning og gennem mit arbejde som Fitnessinstruktør blev jeg i stigende grad opmærksom på kostens betydning for et godt træningsresultat.

Det er mit indtryk, at mange mennesker ikke får tilstrækkeligt ud af deres træning, fordi kosten ikke tilpasses målene. Det er helt centralt, at kostens sammensætning og energiindhold afpasses efter formålet som fx vægttab, bedre kondition eller opbygning af muskelmasse.

Jeg tog min første uddannelse til Fitnessinstruktør hos At Work og fik her et positivt indtryk. Jeg oplevede underviserne som meget imødekommende, engagerede og kompetente. Der var en god stemning på holdet, det faglige niveau var højt, og jeg fik stort udbytte af undervisningen. Derfor var det naturligt, at jeg også valgte at tage Kostvejlederuddannelsen hos At Work.

Jeg har dyrket sport siden jeg var barn og efterhånden fået interesse for træningsteori og ernæring. I gymnasiet valgte jeg linjen ”Kroppen i fokus” med vægt på idræt og biologi. Inden jeg påbegyndte Kostvejlederuddannelsen, havde jeg desuden læst en del på internettet og i lærebøger.

Uddannelsen har gjort mig i stand til at tilpasse kosten til den enkelte person. Jeg kan individualisere mine råd ud fra deres aktivitetsniveau og energiindtag men også deres vægt, køn og alder. Jeg har fået en indsigt i de faldgruber, man kan fristes til at hoppe i, når man ønsker et hurtigt vægttab og jeg forsøger at undgå slankekure og i stedet anvende principper om livsstilsændringer, der giver et varigt vægttab.

I træningscenteret stiller fitnessbrugerne mange spørgsmål omkring kost, og det er godt at kunne tage udgangspunkt i konkrete parametre; BMI, idealvægt, fedtprocent, energiforbrug etc. Det er min overbevisning, at mit arbejde som instruktør og personlig træner er blevet forbedret gennem kostvejlederuddannelsen.

Uddannelsen gav mig et teoretisk fundament, som gjorde det muligt for mig at inddrage ernæring i mit arbejde som personlig træner og instruktør. Den teoretiske viden fra uddannelsen har også hjulpet mig til at nå mine personlige træningsmål.

Jeg har nu uddannelse inden for træningstilrettelæggelse og ernæring. Det kunne være spændende at supplere med uddannelse inden for psykologi som fx Positiv Psykologi Vejleder hos At Work.