Peter

Noget af det bedste ved uddannelsen var den praktiske del, som jeg fandt både seriøs og meget inspirerende.
Peter har taget At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør og Personlig Træner

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør og Personlig Træner

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fitnessinstruktør eller Personlig Træner, om deres oplevelser og erfaringer, og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelserne


Hej, mit navn er Peter. Jeg bor i Køge sammen med min kæreste og mine 2 børn. Til dagligt arbejder jeg primært med salg inden for luftfart.

Jeg har altid interesseret mig meget for det sunde aspekt i livet og det er især noget jeg vedligeholder gennem triatlon på konkurrenceplan. Jeg har altid fundet triatlon spændende, da man er nødt til at kombinere flere ting for at kunne gennemføre disciplinen. Det var især denne interesse, der resulterede i, at jeg valgte at starte på uddannelsen til Fitnessinstruktør på At Work Skolen.

Jeg ønskede nemlig at starte på en uddannelse, der kunne hjælpe mig med at optimere min træning og dermed gøre mig til en bedre triatlet. Jeg valgte uddannelsen til Fitnessinstruktør, da den på samme måde som triatlon, kombinerer mange områder. Uddannelsen er nemlig EHFA-godkendt, og derfor indgår kurset Sundhedsugle nu, så undervisningen dermed ikke udelukkende handler om træning, men også om sundhed generelt – herunder emner som kost, stress, helbredstal og motivation.

Noget af det bedste ved uddannelsen var den praktiske del, som jeg fandt både seriøs og meget inspirerende. Det, at arbejde praktisk med noget som jeg havde læst, øgede min indlæringsevne og gav mig en stor viden som jeg er sikker på kan bruges effektivt i mit eget liv.

Jeg overvejer nu at bruge uddannelsen til et muligt karriereskifte, da jeg utroligt gerne vil arbejde som konsulent, hvor jeg vil fokusere på optimering af bundlinjer hos virksomheder. En optimering som jeg mener, kan opnås gennem effektiv vejledning af virksomhedens ansatte inden for ernæring og fordelene ved fysisk aktivitet.

Jeg er nu i gang med At Work Skolens uddannelse til Personlig Træner, med henblik på at få en mere dybdegående viden omkring vejledning af andre.