Peter Svane

Jeg har læst uddannelsen som E-learning, hvilket har været en perfekt løsning for mig... Jeg syntes at programmerne er lavet super godt, og at man kan tage de enkelte lektioner flere gange, har for mig, været en god læringsmåde.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Peter Svane

Peter Svane, 42 år, gift og har 4 børn. Idrætsofficer på Sergentskolen i Sønderborg og Kaptajn i hæren.

”Da jeg startede som idrætsofficer på Sergentskolen, deltog jeg på nogle kurser på Forsvarsakademiet på Svanemøllens Kaserne for at få en bedre baggrund indenfor idræt og kost. Et af foredragene var med Lars Elmvang, som også underviser på At Work Skolen, og jeg var meget imponeret over hans brede viden indenfor kost.

Jeg blev meget inspireret og ville også gerne have denne viden, så jeg gik til Lars og spurgte ham, hvor han havde det fra. Han fortalte, at han havde taget flere uddannelser hos At Work og derfor valgte jeg at starte på uddannelsen som kostvejleder.

Jeg har læst uddannelsen som E-learning, hvilket har været en perfekt løsning for mig, da jeg arbejder på kasernen i Varde. Jeg syntes at programmerne er lavet super godt, og at man kan tage de enkelte lektioner flere gange, har for mig, været en god læringsmåde.

I forsvaret er der desværre mange problemer med overvægt blandt både elever og de fastansatte, og der var et ønske om at have én, der har de rigtige værktøjer til at hjælpe dem, og det har jeg nu fået. Det har været helt fantastisk, og jeg glæder mig til at komme i gang.

Jeg skal nu 6 mdr. til Kosovo, og når jeg kommer hjem, kunne jeg godt forestille mig, at jeg også vil lave konsultationer for private.

Jeg skal også til at læse til Certificeret Løbecoach og det er jeg meget spændt på, det er jo en super kombination sammen med kostdelen”.