Mette Rasmussen

Jeg læste uddannelsen over nettet, hvilket fungerede rigtig godt. Jeg kunne bruge mine aftener på at tage undervisningen – i stedet for at se tv.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Mette Rasmussen

Mette Rasmussen er uddannet kostvejleder fra At Work Skolen og skiftede sit blækspruttejob ud med en ny karriere.

Mette har for ind til godt et år siden arbejdet i 16 år på et advokatkontor med en funktion som daglig “blæksprutte”. På et tidspunkt begyndte Mette at tænke over muligheden for at prøve noget andet.

Mette fortæller: “Jeg har altid været meget interesseret i ernæring og sundhed og har altid dyrket meget motion, eksempelvis gennemførte jeg i 2011 en Ironman, men jeg har aldrig drømt om, at den interesse som jeg har inden for området ville blive min levevej”.

Mette stiftede i sin tid bekendtskab til At Work Skolen, da hendes mand uddannede sig til Fitnessinstruktør herfra. Mette udtaler:

“Da min mand tog sin uddannelse, så jeg lidt nærmere på, hvad skolen ellers havde at udbyde og mens jeg arbejdede fuldtid på advokatkontoret startede jeg op på uddannelsen til kostvejleder. Jeg læste uddannelsen over nettet, hvilket fungerede rigtig godt. Jeg kunne bruge mine aftener på at tage undervisningen – i stedet for at se tv. Når jeg havde eventuelle spørgsmål fik jeg hurtigt svar og jeg havde også glæde af at læse, hvad andre elever havde af spørgsmål i det online klasseværelse. Mens jeg læste havde jeg en del kunder som jeg kunne prøve mig af på – det var både venner og kollegaer. Jeg tog egentlig uddannelsen af egen interesse. Jeg ville gerne udvikle mig selv inden for området og jeg havde ikke forestillet mig, at det ville blive mit nye arbejde. For et år siden fik jeg et deltidsjob hos Fitness World i Odder. Der er jeg nu ansat som receptionist og instruktør i cirkeltræning. Sideløbende hermed har jeg mit eget firma, hvor jeg kostvejleder mine kunder. Jeg møder rigtig mange mennesker i min hverdag der fortæller mig at de træner og træner, men at de ikke ser at der sker noget på vægten – og det er så der, at jeg stikker dem mit visitkort, så jeg kan hjælpe dem”.

Og hvad med fremtiden? Mette fortæller:

“Qua mit arbejde i et fitnesscenter overvejer jeg, om jeg skal tage overbygningsspecialet Aktiv Ernæring. Det er meget nærliggende når man er i det miljø som jeg befinder mig i”.

Mette er meget glad for den kostvejlederuddannelse som hun endte med at tage fra At Work Skolen, hun bruger den flittigt og har rigtig mange kunder.

Vi er glade på Mettes vegne og vi ønsker hende al held og lykke fremover.