Mette Nellemose

Grunden til at valget lige netop faldt på At Work Skolen var dels deres meget seriøse og imødekommende optræden og dels anbefalinger fra andre.
Mette har taget At Work Skolens uddannelse til Fitnessinstruktør

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør
og Personlig Træner

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fitnessinstruktør eller Personlig Træner, om deres oplevelser og erfaringer, og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelserne


Mette Nellemose er 39 år, gift og har to børn på henholdsvis 10 og 12 år. Mette bor i Virum på Sjælland.

Jeg er oprindeligt handelsuddannet og har i mange år arbejdet med salg indenfor forskellige brancher og på forskellige niveauer. I 2008 sagde jeg mit job op som konsulent for at realisere mit ønske om at arbejde med sundhed og ernæring på fuld tid.

Jeg er ved at færdiggøre en længere uddannelse indenfor sundhed og ernæring på Professionshøjskolen Metropol og i foråret 2009 bestemte jeg mig for at supplere med nogle uddannelser hos At Work og er nu uddannet Slankekonsulent og Fitnessinstruktør.

Jeg kan bestemt anbefale At Work Skolen, hvor jeg har fået nogle meget brugbare kompetencer indenfor relativ kort tid.

Grunden til at valget lige netop faldt på At Work Skolen var dels deres meget seriøse og imødekommende optræden og dels anbefalinger fra andre. Og jeg har ikke fortrudt mit valg af skole. At Work er meget professionelt drevet og underviserne er kompetente og dygtige fagfolk.

Jeg valgte klasseundervisning til begge mine uddannelser, fordi man her møder mennesker med samme interesser som en selv. Jeg ses fortsat med flere af mine medstuderende og vi hjælper hinanden med at komme videre med vores fremtidsplaner.

Min plan er at starte som selvstændig og med mine uddannelser fra At Work Skolen og min uddannelse fra Metropol, føler jeg mig rigtig godt klædt på til opgaven.