Mark

Jeg havde i starten planer om, at jeg skulle tage uddannelsen som Fitnessinstruktør fra CPH WEST, men efter at have set hvad deres uddannelse indebar, og sammenholdt deres uddannelse med At Work Skolens, var jeg mere end overbevist om, at jeg skulle være elev her.
Mark har taget At Work Skolens uddannelse til Fitnessinstruktør

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør
og Personlig Træner

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fitnessinstruktør eller Personlig Træner, om deres oplevelser og erfaringer, og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om Personlig Træner uddannelsen


Læs om Mark, der netop har genåbnet sin mors træningscenter i Nordsjælland, og som følte behov for et kvalitetsstempel med papirer fra At Work Skolen.

Mark fortæller:

For et års tid tilbage afsluttede jeg min ejendomsmæglereksamen, men havde behov for at prøve noget nyt. Derfor trak jeg stikket ud i et halvt års tid, hvor jeg rejste til Spanien med min kæreste.” Mark fortsætter: ”Min mor drev på daværende tidspunkt et træningscenter, og skulle jeg ind over dette ville det timingmæssigt være godt nu. Mens jeg var i Spanien lagde jeg derfor en plan for renovation og opdatering af det gamle træningscenter. Og de sidste 3-4 måneder har jeg brugt på alt lige fra at lave et nyt logo, til nye priser, indretning og ny hjemmeside. Det var således et helt nyt center som jeg kunne åbne dørene op for i slutningen af april måned.

Som ny indehaver af et træningscenter, havde Mark behov for at få papirer på hans kunnen og viden, hvorfor han valgte at supplere med en uddannelse fra At Work Skolen.

Mark udtaler:

Jeg havde i starten planer om, at jeg skulle tage uddannelsen som Fitnessinstruktør fra CPH WEST, men efter at have set hvad deres uddannelse indebar, og sammenholdt deres uddannelse med At Work Skolens, var jeg mere end overbevist om, at jeg skulle være elev her. Der er meget mere gods i At Work Skolens materiale og undervisning, og niveauet er langt højere. Så der er ingen tvivl om, at det er den bedste Fitnessinstruktøruddannelsen man kan få i Danmark. Desuden har vi i træningscentret ansat en Fitnessinstruktør som også har en uddannelse herinde fra. Og jeg har kun hørt godt om skolen,” Mark fortsætter: ”En uddannelse handler også om kvalitet, og dét at være elev fra At Work Skolen giver et kvalitetsstempel, så jeg rent faktisk kan bruge uddannelsen til noget.

Marks intention med Fitnessinstruktøruddannelsen er også, at skabe en bedre forretning. Mark fortæller:

Når jeg afslutter min uddannelse i juni, kan jeg prale af at have to uddannede Fitnessinstruktører i mit træningscenter. Vi ved derfor hvad vi taler om, når vi rådgiver vores kunder.” Mark fortsætter: ”Fitnessinstruktøruddannelsen skal derfor ses som et supplement til at drive mit træningscenter, og da jeg generelt godt kan lide at forbedre mig og få større indsigt og viden om hvad jeg omgiver mig med.

Og uddannelsens indhold og fokus falder desuden godt i hak med de tanker og værdier, som Mark har gjort ift. sit nye træningscenter – Herakles Styrkecenter.

Mark fortæller:

Tanken bag navnet er, at man hos os kan træne styrketræning på den gode gammeldags manér. Og at man hos os bliver stærk. Styrkecentret giver derfor mulighed for træning der er back to basics. Styrketræning giver de bedste resultater, men det handler selvfølgelig også om den rigtige vejledning. Og lige netop dette stemmer godt overens med, hvad vi lærer på uddannelsen.

Og hvorvidt Mark tager endnu en uddannelse på At Work Skolen afhænger af, hvad der efterspørges i styrkecentret. Mark uddyber:

Jeg har haft overvejet at tage overbygningen som Personlig Træner samt Kostvejlederuddannelsen. Men jeg ved endnu ikke hvilken, og om jeg tager en uddannelse endnu. Det handler alt sammen om hvad kunderne efterspørger, og hvad der er relevant for virksomheden.

Vi ønsker Mark alt held og lykke med sin eksamen i juni samt fremtiden for hans nystartede virksomhed.