Margot

Jeg kan allerede mærke, hvorledes jeg hele tiden udvikler mig. Fremadrettet kunne jeg rigtig godt tænke mig at være med til at få den offentlige psykiatri til at forstå, hvilken virkning Mindfulness kan have.

Margot er 60 år, og bor i Hammelev sammen med sin mand. Margot fortæller: ”Jeg er ved at tage Mindfulness Instruktør kurset i Århus. Jeg bor selv i Hammelev, så det er selvfølgelig en lang vej at tage, men jeg må sige, at jeg får så meget med hjem, og det giver mig så meget glæde.”

Margot har arbejdet inden for bankverdenen igennem 35 år, hvor hun for ca. 1 år siden fik beskeden om, at hun grundet den finansielle krise blev fritstillet. Med et trylleslag blev der vendt op og ned på hverdagen. Dette betød, at Margot fik nogle symptomer der antydede en depression og for at afhjælpe dette begyndte Margot at arbejde med sin tankevirksomhed.

Margot fortæller:

”Stille og roligt fik jeg ro på mine tanker, og kunne ane lyset for enden af tunellen, hvis man kan beskrive det således. Jeg kunne genkende symptomerne, da jeg tidligere havde gennemgået en depression, så jeg var lidt forberedt denne gang. Min datter kunne se, hvorledes jeg tydeligvis fik gejsten tilbage, og nævnte om jeg havde overvejet at fordybe mig inden for Mindfulness og hele tankegangen omkring dette. Det vakte min interesse og jo mere jeg læste om Mindfulness, jo mere forstod jeg, at det var dele af disse principper, som jeg helt ubevidst, havde arbejdet med. Jeg har på egen krop mærket, hvor stor virkning Mindfulness tankegangen kan have på ens livssyn. Under min research omkring Mindfulness stiftede jeg bekendtskab til Mindfulness Instruktør kurset på At Work Skolen og tilmeldte mig.”

Margot fortæller videre:

”Jeg har indtil videre kun haft få undervisningsgange på Mindfulness Instruktør kurset på At Work Skolen, så jeg har meget til gode endnu. Jeg kan allerede mærke, hvorledes jeg hele tiden udvikler mig. Fremadrettet kunne jeg rigtig godt tænke mig at være med til at få den offentlige psykiatri til at forstå, hvilken virkning Mindfulness kan have, og hvorledes dette i nogle tilfælde kan benyttes frem for eksempelvis medicinering. Jeg har allerede nu kunnet videregive tankerne inden for Mindfulness med største succes til andre, som har haft lidt svært ved at se glæden i hverdagen.”

Læs om kurset her