Maja-Luna

Jeg synes, at At Work Skolen virkede meget professionel og havde en stor erfaring på området, så det var et naturligt valg for mig at tilmelde mig massør uddannelsen hos At Work Skolen.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Fysiurgisk Massør

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fysiurgisk Massør, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Maja-Luna

Maja-Luna er 19 år og bor på Amager sammen med sin mor. Maja-Luna blev færdig med sin studentereksamen fra Ørestadens Gymnasium i sommers og har nu et sabbatår inden hun til sommer starter med at studere til Fysioterapeut. For at tjene lidt ekstra penge inden studietiden starter til sommer, så har Maja-Luna flere jobs. Hun arbejder som pædagogmedhjælper i en fritidsordning, ligeledes er hun støttepædagog på en folkeskole for en fysisk- og psykiske handicappet og endelig arbejder Maja-Luna også som kasseassistent i den lokale Føtex.

Motion har altid haft min interesse og været en naturlig del af min hverdag. Blandt andet har jeg spillet volleyball på et højt niveau og fra jeg var 8 til 16 år har jeg været elitesvømmer. I dag styrketræner og løber jeg meget. Jeg vil rigtig gerne uddanne mig til Fysioterapeut og derfor synes jeg, at det var oplagt, at jeg brugte noget af mit sabbatår, foruden at tjene nogle penge, på at uddanne mig til Massør. Jeg synes, at det er rigtig spændende at stifte bekendtskab med anatomien og fysiologien og ikke mindst at kunne relatere det til selve massagefaget. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme ud og arbejde som Massør bagefter og eventuelt have det som fritidsjob ved siden af mine studier. Jeg ser også massør uddannelsen som en mulighed for at stille mig bedre når jeg skal ansøge om optagelse på fysioterapeut uddannelsen.

Da jeg skulle finde ud af hvor jeg ville tage uddannelsen til Massør, så googlede jeg emnet og At Work Skolen kom frem som en af de første valgmuligheder. Jeg synes, at At Work Skolen virkede meget professionel og havde en stor erfaring på området, så det var et naturligt valg for mig at tilmelde mig massør uddannelsen hos At Work Skolen. Jeg vil også rigtig gerne have færdiggjort min massør uddannelse inden jeg skal ansøge om optagelse på Fysioterapeut uddannelsen, og det kan jeg nå ved at tage uddannelsen som et 6 ugers intensivt forløb. Indtil videre har jeg været rigtig glad for forløbet.