Magnus Troest

Jeg er derfor alt i alt rigtig godt tilfreds med mit forløb. Jeg føler mig godt rustet til selv at kunne optimere min egen kost, men måske vigtigere at kunne vejlede andre.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Magnus Troest

Magnus Troest, 23 år, Professionel fodboldspiller, Årets U-19 talent 2006

Magnus har lige afsluttet sin At Work uddannelse som Kostvejleder i sommeren 2010. Han startede med Kostvejlederuddannelsen og overvejer allerede nu, at supplere med uddannelsen til Løbecoach. Magnus vil bruge uddannelsen fra At Work til dels at optimere sin egen kost, men samtidig som en byggesten på en karriere udenfor fodbolden.

Jeg tog uddannelsen som Kostvejleder hos At Work, fordi jeg længe har haft en stor interesse for kost og ernæring. Jeg overvejede længe at undersøge uddannelsesmulighederne indenfor området, da jeg pludselig faldt over At Works annonce for Kostvejlederuddannelsen.

Jeg er jo selv sportsudøver, så derfor er det vigtigt, at vide hvad der er godt og måske knap så godt at putte i munden. Ud over at uddannelsen giver mig en grundlæggende viden om min egen kost som fodboldspiller, så har jeg nu også noget at falde tilbage på, den dag jeg sætter fodboldstøvlerne på hylden. Dels kan jeg jo bruge uddannelsen som den er, eller bygge ovenpå med et Speciale.

Det mest spændende ved uddannelsen er klart al den viden man får omkring kost og træning i sammenhæng med hinanden. Jeg føler helt klart, at jeg nu er i besiddelse af en række værktøjer, som jeg kan bruge i min egen hverdag såvel som andres.

En ting som jeg vil fremhæve ved At Works uddannelser og kurser, er muligheden for at benytte E-learning som undervisningsmetode. Det fungerede rigtig godt for mig. Jeg havde muligheden for at tage uddannelsen fra Spanien, og samtidig tilpasse det ind i min kalender. Det var rart at have muligheden for at logge på, når træningen tillod det og at kunne bruge den tid som var nødvendig.

Jeg er derfor alt i alt rigtig godt tilfreds med mit forløb. Jeg føler mig godt rustet til selv at kunne optimere min egen kost, men måske vigtigere at kunne vejlede andre. Den næste uddannelse jeg gerne vil tage hos At Work er Løbecoach. Det vil være et rigtig godt supplement til Kostvejlederuddannelsen og samtidig åbne nye muligheder for mig i fremtiden.