Lotte Friis

Mit ugentlige program er meget anderledes end andre menneskers, og at jeg kan læse denne uddannelse online, lige når det passer mig, fungerer rigtig godt.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Lotte Friis

At Work Skolen og Study4player samarbejder om, at uddanne de danske elitesportsudøvere.
På nuværende tidspunkt er den professionelle svømmer Lotte Friis i gang med at uddanne sig til Kostvejleder med speciale i Aktiv Ernæring.

Lotte fortæller:

Man kan vel egentlig godt sige, at jeg i gang med at tage mig en efteruddannelse. Jeg ved, qua min karriere, rigtig meget om, hvilken kost jeg skal indtage, men da der en dag dukkede en mail op fra Study4player vedrørende denne uddannelse, måtte jeg alligevel se lidt nærmere på det – og jeg syntes, at det lød interessant og var en fin mulighed for, at gå i dybden med noget som jeg allerede har kendskab til”.

Vi kender Lotte fra de mange flotte konkurrenceplaceringer, samt de verdensmesterskaber som hun, siden hendes karriere startede, har opnået.

At kombinere uddannelse og elitesvømning
Lotte Friis er 27 år og har siden 2008 haft så godt gang i sin karriere, at hun har svømmet professionelt med fuld sponsoropbakning.

På nuværende tidspunkt er min hverdag i USA. Jeg flyttede hertil sidste år og det har været meget spændende og anderledes. Samtidig med det, har det været en fed måde at udfordre mig selv på – og jeg nyder det” fortæller Lotte, og fortsætter: ”Jeg blev dog lidt træt af, at jeg ikke havde noget at lave ved siden af min svømning, så da Study4Player fremsendte en mail med At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder med speciale i Aktiv Ernæring måtte jeg se nærmere på det. Fordelen var jo, at den kunne læses over nettet, så jeg kunne tage den, på trods af at jeg svømmer og har min dagligdag her i USA”.

Lottes uge er præget af et tætpakket træningsprogram, men alligevel får hun tid til at uddanne sig sideløbende med. Lotte udtaler:

Jeg svømmer 10 gange om ugen og ved siden af det, har jeg både styrketræning samt anden relevant træning, så det ender med, at jeg ca. bruger 30 timer om ugen på træning. Det medfører så, at jeg stadig har noget tid, hvor jeg kan tage en uddannelse ved siden af – det skal naturligvis bare være tilgængeligt her i USA og det skal være fleksibelt i forhold til min svømning”.

Fleksibilitet, fleksibilitet og fleksibilitet
Og lige netop fleksibiliteten er kodeordet for At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder.

Mit ugentlige program er meget anderledes end andre menneskers, og at jeg kan læse denne uddannelse online, lige når det passer mig, fungerer rigtig godt. Jeg har været i gang med uddannelsen den sidste måneds tid, og jeg synes rigtig godt om det. Jeg kan tage undervisningen i mit eget tempo og når jeg har tid til det – det er virkelig fedt. Jeg har eksempelvis haft rigtig mange stævner her på det sidste, samtidig med at det har været jul, så jeg har måske ikke fået læst lige så meget som jeg burde, men nu kan jeg bare gå i gang igen, og få styr på det som jeg læste inden jul”.

Fremtiden?
Fremtiden er der ingen der kan spå om, men når Lotte har været igennem undervisningen på kostvejlederuddannelsen, bygger hun ovenpå med specialet Aktiv Ernæring der også læses som e-learning.

Lotte udtaler:

Min kommende uddannelse som Kostvejleder med speciale i Aktiv Ernæring vil jeg ikke blot kunne bruge i min nuværende karriere, men jeg vil også kunne hjælpe andre. Lige nu er det ikke planen, at jeg decideret vil arbejde som Kostvejleder, men man skal aldrig sige aldrig, for jeg synes at det er mega spændende. Måske jeg også vil uddanne mig som Fitnessinstruktør når jeg en gang kommer hjem til Danmark – men der kræves trods alt mere fysisk tilstedeværelse i undervisningen”.

At Work Skolen og Study4Player er glade for, at kunne tilbyde Lotte en uddannelse som passer ind i hendes program. Lottes karriere og ikke helt normale arbejdstider, skal således ikke være en hindring for, at hun ikke kan modtage undervisning og afslutte en uddannelse.

Vi ønsker Lotte al held og lykke i fremtiden.