Line Dyrvig

Noget af de bedste ved uddannelsen er, at underviserne på skolen har en utrolig høj faglighed og vi er blevet undervist af mange forskellige faggrupper.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Line Dyrvig

Hej, mit navn er Line. Jeg er 25 år og bor i Gladsaxe sammen med min søn på snart 3 år. Jeg er uddannet Social- og Sundhedsassistent og til dagligt arbejder jeg i hjemmeplejen.

Jeg valgte at tage uddannelsen til Kostvejleder på At Work Skolen, fordi jeg længe har tænkt på at gøre kostvejledning til en større del af mit liv. Den sunde livsstil har altid interesseret mig og jeg finder det meget motiverende at se og deltage i andre menneskers proces fra en usund hverdag til en sundere hverdag. Mit store mål er at kunne arbejde fuldtid med kostvejledning og jeg vil især gerne arbejde som konsulent for både private og virksomheder.

I mit eget liv vil jeg også komme til at have stor gavn af uddannelsen, da jeg altid har fundet det interessant at fokusere på vedligeholdelsen af vægten, når jeg først havde tabt mig. Min interesse for kostvejledning startede faktisk med et fokus på mit eget liv, men er nu blevet til en interesse i at vejlede andre.

Jeg valgte især at tage uddannelsen til Kostvejleder på At Work Skolen, da jeg fik en god anbefaling fra en bekendt, som er tidligere studerende på uddannelsen. Noget af de bedste ved uddannelsen er, at underviserne på skolen har en utrolig høj faglighed og vi er blevet undervist af mange forskellige faggrupper. Derudover er det fantastisk, at man på så kort tid, kan tage en anerkendt uddannelse som man kan bruge hele livet. Der er nemlig så stor fokus på overvægt i dag, at man kan være sikker på at komme til at bruge sin nye viden – både i forhold til sig selv og andre.

Jeg overvejer nu at tage en uddannelse indenfor træning, så jeg fordelagtigt kan kombinere det med den viden jeg har fået fra kostvejlederuddannelsen, i håb om at kunne bruge det effektivt i arbejdet som konsulent.