Linda Bendix

Underviserne var fagligt kompetente og niveauet var højt. Men det bedste ved uddannelsen var, at den var for alle.
Linda Bendix har taget At Work Skolens uddannelse til Fitnessinstruktør

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør
og Personlig Træner

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fitnessinstruktør eller Personlig Træner, om deres oplevelser og erfaringer, og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelserne


Jeg begyndte min uddannelse som fitnessinstruktør, idet jeg godt kan lide at havde noget med mennesker at gøre, for at vide noget om kroppen samt for at give læring videre.

Jeg valgte At Work fordi den måde det hele foregik på, passede mig rigtig godt. Underviserne var fagligt kompetente og niveauet var højt. Men det bedste ved uddannelsen var, at den var for alle. Jeg havde regnet med at holdet var fyldt med hårdt pumpede fyre og smækre tøser, der ikke lavede andet end at træne, men jeg fandt ud af at uddannelsen er til folk af alle størrelser og former. Alle behandles ens og folk er gode til at dele ud af viden og erfaring. Det er et meget positivt forum.

Jeg er vokset op i en meget aktiv familie og har spillet badminton i mange år. Kroppen har altid interesseret mig og derfor ville jeg gerne vide mere. Desuden tror jeg på, at fysisk aktivitet kan afhjælpe så mange gener og sygdomme og derfor ville jeg gerne lære mere om kroppen, så jeg kan hjælpe andre.

I dag bruger jeg min uddannelse hos DSB og Fitnessdk og ved at påvirke min omgangskreds med min viden. Min erfaring er, at det er let at få job efter uddannelsen, da At Works uddannelser er både velkendte og anerkendte.

Udover uddannelsen som fitnessinstruktør, så har jeg ligeledes taget uddannelserne til massør og Slankekonsulent hos At Work.