Lene

Umiddelbart tænkte jeg, at med min efterhånden store viden om ernæring, var jeg overkvalificeret til denne uddannelse. Men for sjov gik jeg ind på prøvemodulet og gennemgik også en quiz og blev virkelig overrasket over, hvor højt det faglige niveau var.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Lene

Oprindeligt fik jeg interessen for kost og ernæring via min uddannelse til cafeteriaassistent, hvor underviserne hovedsagligt var kokke. Samtidig gik jeg i træningscenter, så kost og motion har i mange år været en naturlig del af mit liv.

Senere uddannede jeg mig til sygeplejerske, hvor fordøjelse og ernærning også indgik i pensum, men med fokus på den fysiologiske del. Jeg var glad for at være sygeplejerske og valgte arbejdsområder inden for den livsstilsrelaterede sygepleje.

Efter at have arbejdet nogle år på fuldtid som sygeplejerske og ind imellem også fået børn, kunne jeg godt tænke mig, at der skulle ske noget nyt. Jeg besluttede, at jeg gerne ville være konsultationssygeplejerske og begyndte at søge på nettet. Pludselig poppede en hjemmeside frem fra At Work, hvor en konsultationssygeplejerske fortalte om, at hun havde taget en uddannelse som Slankekonsulent, hvilket gav hende ekstra kompetencer i sit arbejde.

Umiddelbart tænkte jeg, at med min efterhånden store viden om ernæring, var jeg overkvalificeret til denne uddannelse. Men for sjov gik jeg ind på prøvemodulet og gennemgik også en quiz og blev virkelig overrasket over, hvor højt det faglige niveau var. Så jeg tilmeldte mig uddannelsen til Slankekonsulent som E-learning og begyndte samtidig at søge job som konsultationssygeplejerske. Jeg opdagede straks, at når jeg i min ansøgning skrev, at jeg var i gang med uddannelsen til Slankekonsulent, gav det positiv respons og jeg fik hurtigt det job, jeg har i dag.

I dag arbejder jeg deltid som konsultationssygeplejerske, samtidig med at jeg er ved at etablere egen virksomhed, hvor jeg vil starte op med individuelle slankekonsultationer.

Jeg kan kun nævne gode ting om uddannelsen: et højt fagligt niveau, gode redskaber, hurtige svar på spørgsmål. E-learning er tilgængeligt 24 timer i døgnet og eksamen foregik i nogle behagelige lokaler, hvor der var en god stemning og en person til at byde velkommen og tale med, så man havde et ansigt at sætte på.

Der er særligt én ting, som bør fremhæves: Og det er, at der tages udgangspunkt i det enkelte menneske. Det er ikke en færdigpakke, men man målretter et slankeforløb for kun en person. Det mener jeg, er det allerbedste ved uddannelsen!