Kristina

Jeg er blevet meget mere opmærksom på at være taknemlig, overfor mennesker jeg kender og for mennesker jeg aldrig har mødt før, hvilket giver mig positive følelser og tanker.

Få positiv inspiration

På kurset til Positiv Psykologi Vejleder Online bliver kursisterne bedt om at udarbejde en kort afsluttende opgave. Vi har spurgt nogle af vores kursister, om vi må dele deres opgaver, så du kan få glæde af dem, og måske lade dig inspirere til den dag, hvor du skal give dig i kast med din afsluttende opgave.

Du kan læse om kurset her

Du kan læse Kristinas opgave her

Positiv psykologi har været en kæmpe øjenåbner for mig, som jeg virkelig er glad for at have fået med i bagagen.

Jeg øver mig hver evig eneste dag, med at være til stede her og nu, især i en tid hvor medier og elektronik godt kan tage overhånd. Mindfulness har virkelig vakt min interesse og jeg er 100% på, at det er med til at gøre mig et bedre og mere lykkeligt menneske, fordi jeg giver mig selv ro og tid til at være mig. Jeg har fundet roen via øvelserne og lærer hermed at være mere tilstede her og nu, i mit arbejde, som kæreste, som veninde og ikke mindst som mor for min lille datter.

Jeg giver mig tid og tålmodighed, hvilket jeg ikke havde meget af førhen.
Jeg er blevet mor for 8 måneder siden, og jeg føler virkelig jeg har fået nogle værktøjer med mig, som jeg kan bruge videre i livet, hvis ikke lige nu – så kan jeg bruge dem senere hen, hvor jeg får mulighed for at udvikle mig endnu mere.

Jeg har givet mig selv lov til at være lykkelig, ikke i morgen, ikke når vi har fået solgt vores hus. Hvilket har været svært og det har også taget sin tid, men processen har været lærerig og helt klart sund for mig. Jeg skal ikke liiiige noget før jeg er lykkelig, jeg er lykkelige lige nu – i dag. Jeg har altid haft de forestillinger, som mange andre også har om at lykke er noget alle andre har i deres liv, men jeg nok en dag skal få det, når jeg har ordnet en masse praktisk, som egentlig ikke betyder noget i det store hele billede.

Jeg har tidligere i mit privatliv altid haft fokus på ’det der ikke virker’ og på mine egne svagheder, og nogle gange har det været mine styrker, men ofte har det også lukket en masse døre. Det jeg har lært på kurset er at jeg skal være bedre til at have fokus på mine styrker og bruge mere tid på dem, og få dem frem – uden selvfølgelig at være for naiv.

Jeg er blevet meget mere opmærksom på at være taknemlig, overfor mennesker jeg kender og for mennesker jeg aldrig har mødt før, hvilket giver mig positive følelser og tanker.

Mit ’nye’ arbejde som personlig træner kan jeg helt klart bruge Positiv Psykologi og give mine klienter nogle værktøjer, som de kan bruge under f.eks. et vægttab og videre ud i deres liv.

Jeg øver mig stadigvæk – hver dag, det hele er en øvelse, men jeg er sikker på at dette kursus har gjort mig til et bedre menneske og givet mig et meget bedre livssyn.