Katja

Lige nu handler det om, at jeg følte der skulle ske noget i mit liv og nu var det på rette tidspunkt – nu er jeg klar til at kaste mig over ”skolebøgerne” og arbejde lidt ekstra hårdt i periode, for at få noget mere i bagagen.

Få positiv inspiration

På kurset til Positiv Psykologi Vejleder Online bliver kursisterne bedt om at udarbejde en kort afsluttende opgave. Vi har spurgt nogle af vores kursister, om vi må dele deres opgaver, så du kan få glæde af dem, og måske lade dig inspirere til den dag, hvor du skal give dig i kast med din afsluttende opgave.

Du kan læse om kurset her

Du kan læse opgaven her

Positiv Psykologivejleder – baseret på egne mål og læring med kurset

Jeg bliver tit spurgt, hvad jeg vil bruge det til – altså min uddannelse til Lifecoach, som PPV også er en del af. Til det kan jeg kun svare, at jeg har en ambition og et mål om at udvikle min personlige kompetence. Derved også udvide horisonterne og på sigt vil det forhåbentligt skabe vejen for bredere arbejdsmuligheder. Lige nu handler det om, at jeg følte der skulle ske noget i mit liv og nu var det på rette tidspunkt – nu er jeg klar til at kaste mig over ”skolebøgerne” og arbejde lidt ekstra hårdt i periode, for at få noget mere i bagagen.

Til daglig arbejder jeg som lægesekretær på en Hæmatologisk Afdeling, hvor vi knoglemarvstransplanterer patienter med forskellige blodkræftsygdomme. Som lægesekretær, sidder jeg ikke decideret med patientkontakten og de helt svære situationer, men det er stadig en stor del af min dagligdag. Her bliver man mindet om dagligt, at livet er til låns, og derfor skal man også få det bedste ud af det. Idet er det heldigvis til mit held, om man vil, at jeg er så fanget af fanget af positiv psykologi, trivsel, udvikling, fysisk og psykisk sundhed. Alt den interesse kommer ikke fra mit daglige erhverv, men fra min egen personlig udvikling og erfaring igennem de sidste 10-12 år.

(..)

I selve den afsluttende opgave vælger jeg både at fortælle om de positive vaner, jeg har implementeret mere og mere på arbejdspladsen, men vigtigst af alt vælger jeg at fokusere på de nye positive vaner jeg lige så stille har og er ved at skabe på hjemmefronten. Det er det vigtigste for mig, og min familie fortjener, at jeg er den bedste udgave af mig selv – og det har været min målsætning med dette kursus. Se screenshot på næste side.

Jeg vælger at beskrive de ting, som har fanget mig under de enkelte modul. På den måde giver det mig muligheden for at se tilbage på alt materiale og reflektere over de ting, som der har sat sig fast hos mig.

Læs Katjas opgave her