Jill Kryger

Noget af det jeg gerne vil fremhæve, som rigtig godt ved uddannelsen er blandt andet, at der er fokus på, at der ikke er noget, som er forbudt at spise, men at der skal balance og omtanke til.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Line Dyrvig

Jeg arbejder til daglig som arbejdsmiljørepræsentant og jeg har i mange år haft en stor interesse for sundhed. I den forbindelse søgte jeg på nettet efter større kendskab til emnet og her fandt jeg uddannelsen hos At Work.

Uddannelsen lød rigtig interessant og jeg vurderede det faglige niveau som højt og det var en afgørende ting for mig, at uddannelsen ville blive afsluttet med en eksamen.

Jeg valgte at læse uddannelsen som klasseundervisning. Vi fungerede rigtig godt sammen i klassen, der var en god dialog både os elever imellem samt med lærerne.

I øjeblikket bruger jeg min uddannelse hjemme i privaten, hvor kosten er blevet endnu mere sund. Derudover har jeg på sigt et ønske om, at kunne komme til at bruge mine nyerhvervede kompetencer i forbindelse med mit arbejde som arbejdsmiljørepræsentant.

Noget af det jeg gerne vil fremhæve, som rigtig godt ved uddannelsen er blandt andet, at der er fokus på, at der ikke er noget, som er forbudt at spise, men at der skal balance og omtanke til.

Derudover føler jeg mig godt rustet til, at give gode råd om kost og jeg kan nu forholde mig kritisk til alle de påstande og råd som blandt andet medierne præsenterer os for dagligt.

Efter uddannelsen har jeg taget overbygningen Mad, nydelse og nærvær. Denne overbygning har været et godt supplement til uddannelsen. Hvis der i fremtiden skal mere uddannelse til, så bliver det helt bestemt indenfor dette område, da uddannelserne har givet mig blod på tanden, når det kommer til sundhed.