Jette Vinstrup Svendsen

I mit privatliv bruger jeg også min nye viden forholdsvis meget, hvilket har resulteret i, at min mand og jeg har tabt 17 kilo tilsammen.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Jette Vinstrup Svendsen

Til dagligt arbejder jeg som Køkkenleder på Horne Efterskole, hvor jeg for nyligt også er startet som underviser på et valgfag, hvor jeg underviser eleverne i sund kost og ernæring.

Jeg valgte at tage uddannelsen til Kostvejleder, fordi jeg gerne vil have de vigtige detaljer med, når de unge kommer og spørger mig om, hvilke tiltag der kræves for at få en sundere livsstil. Som Kostvejleder kan jeg nu argumentere for mine svar i langt højere grad end før jeg tog uddannelsen. I mit privatliv bruger jeg også min nye viden forholdsvis meget, hvilket har resulteret i, at min mand og jeg har tabt 17 kilo til sammen.

Det bedste ved uddannelsen er, at man kommer rundt om mange områder indenfor kost og ernæring, samtidigt med, at man fagligt går i dybden. Da jeg tog uddannelsen som E-learning har det desuden været muligt for mig at planlægge min egen tid.

Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at tage ernæringsspecialet Børn og overvægt, så jeg kan blive konsulent i Proces ernæring ®. Jeg vil især bruge dette speciale på mit arbejde, så jeg kan forholde mig proaktivt over for overvægt blandt de unge på efterskolen.