Jannie Vinther

Selvfølgelig var jeg lidt nervøs ved min første behandling, da forventningerne er helt anderledes fra kundens side, men med min massøruddannelse fra At Work Skolen følte jeg mig godt rustet.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Fysiurgisk Massør

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fysiurgisk Massør, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Jannie Vinther

Jannie er 27 år, bor i Roskilde og er uddannet inden for butik og ledelse, hvor hun blandt andet har fungeret som butikschef i en større butik på Strøget igennem flere år. Sundhed, motion og kost har altid haft Jannis interesse og efter endt rejse til Australien, var Janni fast besluttet på, at denne interesse skulle blive hendes levebrød.

Jannie fortæller:

Jeg har længe vidst, at At Work var mit kald, hvis man kan udtrykke det således. Jeg vidste, at jeg før eller siden skulle tage en uddannelse her. Jeg skulle bare være klar først, og det blev jeg.

Jannie blev uddannet Massør/Sportsmassør i juni 2012, og lejede sig ind i en privat klinik.

Selvfølgelig var jeg lidt nervøs ved min første behandling, da forventningerne er helt anderledes fra kundens side, men med min massøruddannelse fra At Work Skolen følte jeg mig godt rustet, og det viste sig også, at jeg kunne levere. Specielt har jeg haft en stor glæde ved at få opbygget en viden omkring kroppens anatomiske og fysiologiske opbygning – det giver en god baggrundsviden, som jeg hele tiden benytter mig af. Størstedelen af de behandlinger som jeg giver, kan relateres til arbejdet og arbejdsstillinger.

Jannie er på nuværende tidspunkt i gang med at uddanne sig til Kostvejleder med speciale i vægttab via E-Learning på At Work Skolen. Jannie fortæller:

Denne uddannelse supplerer rigtig godt massøruddannelsen. Jeg oplever, at nogle af de problemstillinger som kunderne skal behandles for, kan relateres til dårlig livsstil, hvilket de også rigtig gerne vil have en dialog omkring. Denne dialog vil jeg langt bedre kunne håndtere, når jeg også er uddannet Kostvejleder. Faktisk overvejer jeg ligeledes at supplere med kurset Helbredstjek, da jeg således vil kunne udføre tjek af reelle helbredstal (blodtryk, kolesterol, blodsukker og etc). I visse situationer kan det være nemmere for kunden at have nogle reelle tal at forholde sig til for at kunne forstå, at deres livsstil er uhensigtsmæssig – en slags øjenåbner i form af konkrete helbredstal.

Jeg pusler også med ideen om at kunne lave en form for inspirationsevents omkring sundhed. Vi har en fantastisk smuk natur i området, så et event kunne være en tur i skoven i rask trav, hvor der samtidig kan inspireres med en snak om kost og sund livsstil. Jeg brænder for at hjælpe andre med at leve sundt og passe på sig selv – det er det jeg gør nu. Det giver en fantastisk selvtilfredshed, at jeg ved, at jeg har gjort en forskel for andre og så får jeg altid dobbelt så meget igen. Der er igen tvivl om, at jeg har fundet min rette hylde.