Janni Andersen

Nogle emner i pensum var ikke hverken fremmede eller nye, nogle ting var nye, men det der egentlig var mest spændende og lærerigt for mig var den nye måde at blive præsenteret for emner på.

Anbefalinger – At Work Skolens kursus til Positiv Psykologi Vejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores kursus til Positiv Psykologi Vejleder, om deres oplevelser og erfaring med kurset og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Du kan læse om kurset her


Få positiv inspiration

På kurset til Positiv Psykologi Vejleder Online bliver kursisterne bedt om at udarbejde en kort afsluttende opgave. Vi har spurgt nogle af vores kursister, om vi må dele deres opgaver, så du kan få glæde af dem, og måske lade dig inspirere til den dag, hvor du skal give dig i kast med din afsluttende opgave.

Janni Andersen har blandt andet skrevet følgende i hendes opgave:

Nogle emner i pensum var ikke hverken fremmede eller nye, nogle ting var nye, men det der egentlig var mest spændende og lærerigt for mig var den nye måde at blive præsenteret for emner på. Metoder der tvang mig til at forstå teorien, fordi det skulle omsættes til værktøjer qua opgaverne man skulle lave i pensum. Værktøjer jeg ved jeg vil benytte mig af, både til eget brug, men også værktøjer jeg vil vejlede andre til at forsøge at gøre brug af. Det har været en meget lærerig og spændende proces jeg har været igennem i forbindelse med kurset.