Jacob

En kollega som var ansat som Personlig Træner i Fitness World anbefalede At Work Skolen som uddannelsessted.
Jacob har taget At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør og Personlig Træner

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør
og Personlig Træner

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fitnessinstruktør eller Personlig Træner, om deres oplevelser og erfaringer, og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelserne


En overvægtig ungdom og en usund livsstil skabte interessen for Jacobs fremtid.

Jeg har i mange år, ja, gennem alle mine år som teenager været overvægtig og levet usundt, men da vægten nåede 125 kg i 3. g på gymnasiet, besluttede jeg at gøre noget ved det. Jeg startede hos en diætist og tabte en masse kilo. Derigennem kom jeg også i gang med noget motion, i starten løb jeg og sidenhen fandt jeg ud af, at jeg ved styrketræning stadig kunne tabe mig, men også opretholde en tilfredshed i min hverdag. Efter gymnasiet begyndte jeg at læse på universitetet og jeg fik samtidig et receptionsjob i Fitness World.

Sideløbende med studierne på Roskilde Universitet valgte Jacob, at starte på uddannelsen til Fitnessinstruktør og byggede derefter Personlig Træner ovenpå.

Jacob fortæller:

Jeg var mere motiveret end jeg før havde været, til at uddanne mig inden for fitnessområdet og en kollega som var ansat som Personlig Træner i Fitness World anbefalede At Work Skolen som uddannelsessted. Jeg læste nærmere på hjemmesiden og jeg syntes at det virkede professionelt.

Jacob blev færdig med uddannelsen til Personlig Træner i november måned 2013 og har siden januar 2014 arbejdet fast som Personlig Træner i Fitness World på Islands Brygge.

Jacob udtaler:

Mit mål har hele tiden været uddannelsen som Personlig Træner, da det er arbejdet ”one on one” som jeg synes er spændende. Jeg er ikke interesseret i holdundervisning – dét som fanger mig er, at sætte mål sammen med mine kunder og følge deres udvikling. Jeg bruger selvfølgelig også Fitnessinstruktøruddannelsen – det er bare mere aktivt på mig selv end på mine kunder.

Jeg har været meget tilfreds med mit valg af uddannelser. Undervisningen har været meget grundig og jeg har kunne trække på den praktiske undervisning efter jeg har afsluttet uddannelserne,” fortæller Jacob.

Vi ønsker Jacob al held og lykke med sit studie samt arbejdet som Personlig Træner.