Inna

Jeg undersøgte andre muligheder og sammenlignede priser, men det var meget naturligt for mig at vælge At Work Skolen og det har jeg på ingen måde fortrudt.

Inna arbejder i Vordingborg Kommune, hvor hun er tilknyttet Skiftesporet, som er et aktiveringstilbud til ledige borgere i Kommunen. Her arbejder Inna som erhvervsvejleder og underviser, bl.a. underviser hun i emnet “Ret og Pligt”.

Inna fortæller: “Jeg har dagligt samtaler med de ledige, hvor min fornemmeste opgave er, at jeg med udgangspunkt i deres situation, kan gøre mit til, at de kender til deres rettigheder og muligheder som ledige. Og ikke mindst at kunne motivere dem til at se nye muligheder, så de kan komme ud af deres ledighed. Det er en stor og meget vigtig opgave, hvor jeg virkelig kan være med til at gøre en forskel for den enkelte. Hertil ser jeg blandt andet tankegangen inden for Mindfulness som et vigtigt værktøj.

Inna fortæller videre:

“Mindfulness er en vidunderlig teknik at kende til, og jeg er utrolig glad for kurset. Jeg har fået en helt anden bevidsthed omkring mig selv, hvad der sker i min krop og mine omgivelser. Det giver mig en helt anden indre ro, overskud og overblik, hvilket har betydet, at jeg kan udnytte mine ressourcer med en helt anden kraftfuldhed – jeg kan meget mere, og stresser ikke på samme måde.

Jeg er sikker på, at jeg i samtalen med de ledige vil kunne drage stor nytte af Mindfulness. Ligeledes er tanken også, at jeg skal kunne assistere min kollega i undervisningen i Mindfulness. Jeg har også meget stor interesse inden for Qi Gong og min plan er, at uddanne mig inden for denne tankegang i det kommende år.”

En af årsagerne til, at Inna valgte at tage kurset til Mindfulness Instruktør på At Work Skolen var, at hun fik det varmt anbefalet af sin kollega, Anne-Grethe. Anne-Grethe bruger mange af de metoder og øvelser fra kurset, som kursisterne har fået meget gavn af. Kursister som lider af angst og psykiske syge, siger at de får mere overskud/ro til at kunne få deres dag til at hænge sammen uden stress. Det bliver bedre til kunne mærke deres krop og være nærværende og bevidste om de ting de påtager sig.

Inna fortæller: “Min kollega havde oplevet forløbet hos At Work Skolen, som utrolig professionelt og roste underviseren Rodrigo Rios.

Jeg undersøgte andre muligheder og sammenlignede priser, men det var meget naturligt for mig at vælge At Work Skolen og det har jeg på ingen måde fortrudt.”

Læs om kurset her