Helle Rygaard

Lige nu oplever jeg også, at der er rigtig mange af mine bekendte som gerne vil testes og prøve mine nye kræfter af. Det er jo rart, for jeg vil gerne ud og hjælpe andre og være med til at skabe positive resultater.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Helle Rygaard

Helle Rygaard-Hansen er 38 år, gift og har 2 børn. Helle er uddannet inden for kontorbranchen og arbejder til dagligt som fuldtidsansat kontormedarbejder.

Helle har netop afsluttet At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder, læst som E-learning.

I fritiden er Helle utrolig aktiv. Helle fortæller:

Ved siden af mit fuldtidsarbejde, arbejder jeg også i Greve Idrætsforening og er Forbundsinstruktør hos Dansk Gymnastik Forbund, DGF. Her underviser jeg bl.a. i Zumba, Cross Fit, Bootcamp og er desuden med til at uddanne nye instruktører. Derudover løber jeg rigtig meget – næsten dagligt.

Det er Greve Idrætsforening som har betalt for Helles nye uddannelse. Helle udtaler:

Foreningen kunne se, at både de og jeg kunne have gavn af uddannelsen, så derfor valgte de at betale for den.

Det er planen lige nu, at jeg gennem Idrætsforeningen og i samarbejde med Greve Kommune skal tilbyde nye kostvejledningsforløb.

Borgerne i Greve skal derfor have mulighed for at komme til mig, hvor de så kan tilbydes slankekonsultationer med fokus på løbende justeringer og opfølgning.

Det er også tanken at der skal laves en samlet pakke, der både inkluderer kost og motion. Jeg er jo også uddannet Fitnessinstruktør, og kan derfor lave en samlet pakke og et helt program til kunderne.

Greve Idrætsforening er ikke de eneste der vil kunne gøre brug af Helles Kostvejlederuddannelse. Helle fortæller:

DGF går også og leger med idéen om, at udarbejde nogle nye koncepter, hvor de måske kan bruge min viden omkring kost og slankekoncepter.

Uddannelsen til Kostvejleder har vist sig at være en god kombination til Helles store interesse for fysisk aktivitet. Helle udtaler:

Inden jeg startede på uddannelsen havde jeg ikke andet end den almene viden inden for kostområdet. Jeg har været nysgerrig og har selv læst en del og lært om hvad der er sundt og usundt. Men jeg har fået rigtig meget ud af uddannelsen. Det har været et stort pensum, da jeg ikke har så meget baggrundsviden. Men det har været ekstremt spændende og jeg har fået rigtig meget ud af det. For det er jo spændende, hvad kosten kan og gør ved kroppen.

Lige nu oplever jeg også, at der er rigtig mange af mine bekendte som gerne vil testes og prøve mine nye kræfter af. Det er jo rart, for jeg vil gerne ud og hjælpe andre og være med til at skabe positive resultater.

Helle går da også med tanker om at bruge uddannelsen privat.

Jeg kunne godt tænke mig, at kombinere mit nuværende arbejde med at starte op som selvstændig kostvejleder.” Helle uddyber: ”Det trækker meget i mig, og jeg vil på længere sigt gerne have mulighed for, at hive nogle kunder ind som har behov for vægttab.

Helle går derudover også med et ønske om, at videreuddanne sig med en af At Work Skolens overbygningsspecialer. Helle fortæller:

Med Kostvejlederuddannelsen har jeg nu fået en baggrundsforståelse for ernæring og sundhed, men jeg vil gerne bygge oven på med specialet Aktiv Ernæring. Min største interesse er fysisk aktivitet og det kunne være rigtig fedt at få koblet et træningsperspektiv på min Kostvejlederuddannelse.

Vi ønsker Helle al held og lykke med hendes nye uddannelse!