Gosia Leszkowicz

Niveauet i anatomi/fysiologi er tilpasset lige til det man har brug for som Fitnessinstruktør, så det man lærer giver rigtig god mening.
Gosia har taget At Work Skolens uddannelse til Fitnessinstruktør

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør
og Personlig Træner

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fitnessinstruktør eller Personlig Træner, om deres oplevelser og erfaringer, og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelserne


Jeg er for kort tid siden blevet uddannet fitnessinstruktør på At Work Skolen.

Da jeg søgte efter denne uddannelse på nettet, kom der rigtig mange muligheder frem. Men At Work Skolen fangede min interesse, da uddannelsesbeskrivelsen var lige det, som jeg gik efter, både med teoretisk og praktisk undervisning.

Det sidste lille skub til at komme i gang var, at jeg kender én, som har taget uddannelsen på At Work Skolen og han kunne kun sige positive ting om uddannelsen og skolen, så jeg sprang ud i det.

Grunden til, at jeg valgte at uddanne mig til fitnessinstruktør var, at jeg synes, at det er rigtig spændende at arbejde med mennesker. Træning er en stor del af mit eget liv, da jeg er på landsholdet i ishockey. Med fitnessinstruktøruddannelsen føler jeg mig rigtig godt rustet til, at kunne vejlede andre til en optimal træning.

Anatomi og fysiologi har klart været det mest udfordrende ved uddannelsen, men fedt at have med. Jeg har brugt E-learning rigtig meget, både i forbindelse med læsningen til de enkelte undervisningsgange og ikke mindst i læseferien, hvor jeg brugte E-learning til at terpe ud fra. Grunden til at E-learning fungerede så godt for mig var, at jeg kunne blive undervist lige når det passede mig. En anden ting, som jeg har været rigtig glad for er de opgaver, som er efter hvert afsnit, de giver en rigtig godt indblik i om man har styr på de forskellige ting. Niveauet i anatomi/fysiologi er tilpasset lige til det man har brug for som fitnessinstruktør, så det man lærer giver rigtig god mening.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og bruge uddannelsen som fitnessinstruktør, så jeg kan få lidt mere rutine og erfaring. Min plan er helt klart at søge job i et fitnesscenter.

Det næste skridt bliver at tage uddannelsen til Personlig Træner. Derudover byder fremtiden højest sandsynligt også på en uddannelse som Slankekonsulent™ på At Work skolen.