Ghada Mahmoud Arsallan

Noget af det jeg syntes var rigtig interessant under uddannelsen var, at man kan sammensætte en kostplan og dermed følge et vægttabsforløb hos personen.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Ghada Mahmoud Arsallan

Ghada Mahmoud Arsallan er 40 år, hun bor i København sammen med sin mand og 3 børn. Ghada kommer fra Libanon, men har boet i Danmark siden hun var 20 år.

Jeg har arbejdet som pædagogmedhjælper og i april 2011 blev jeg uddannet som social- og sundhedsassistent. Jeg har altid interesseret mig for sundhedsfremme og forebyggelse og synes ikke, der er nok fokus på folk med overvægt. Jeg valgte derfor at uddanne mig til Kostvejleder via E-learning, samtidig med at jeg afsluttede min SOSU-assistent uddannelse.

Jeg så en annonce i et fagforeningsblad fra FOA, og kiggede derefter på jeres hjemmeside for yderligere informationer. Jeg syntes det lød godt, at man kom omkring risikofaktorer, følgesygdomme mm.

Jeg håber på, jeg kan bruge uddannelsen i et fremtidigt job, hvor jeg kan kombinere mine kompetencer som SOSU-assistent med Kostvejlederuddannelsen. Jeg vil også bruge det privat, selvom der er ikke nogen af os, der er overvægtige, men jeg synes alligevel, at det er godt at tænke over, det vi spiser.

Noget af det jeg syntes var rigtig interessant under uddannelsen var, at man kan sammensætte en kostplan og dermed følge et vægttabsforløb hos personen. Ligeledes at man lærer hvilken mad, der indeholder mange/få kalorier og at man derudfra kan sammensætte sin kost ud fra, hvad man kan lide.

Grunden til jeg valgte at læse Kostvejleder via E-learning, var at jeg startede mens jeg også var i gang med uddannelsen som SOSU-assistent og jeg kunne derfor læse i min fritid, bruge weekenderne og generelt bare få det passet ind, når tiden var til det. Sammenlagt brugte jeg ca. 2,5 måned på uddannelsen.

Jeg kunne en gang i fremtiden godt tænke mig også at tage jeres Ernæringsspeciale i Børn & Overvægt.