Francois Pichon

Størrelsen på skolen var lige det, jeg havde i tankerne, tilpas stort til, at alle hold blev oprettet, og tilpas lille til, at det var et behageligt sted og ikke en masseproduktion.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Fysiurgisk Massør

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fysiurgisk Massør, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Francois Pichon

Der er flere grunde til, at jeg valgte at tage en uddannelse som massør. Det er hovedsagligt, fordi jeg syntes, at det kunne være et godt supplement til min kommende beskæftigelse som psykoterapeut. Jeg syntes, at det kunne være spændende at lære den kropslige dimension lidt bedre at kende, med henblik på at kunne hjælpe andre mennesker til at slappe af og mærke sig selv.

Der var også flere grunde til, at det blev At Work Skolen, valget faldt på. Størrelsen på skolen var lige det, jeg havde i tankerne, tilpas stort til, at alle hold blev oprettet, og tilpas lille til, at det var et behageligt sted og ikke en masseproduktion. Dette fik jeg ligeledes bekræftet, da jeg besøgte skolen. Derudover passede det også helt perfekt med hensyn til opstart, varighed og pris og så syntes jeg også, at E-learning lød som noget, jeg kunne bruge.

Jeg blev meget positivt overrasket over, hvor god E-learning var at supplere klasseundervisningen med. Særligt fordi der bliver gennemgået de samme emner, bare på en lidt anderledes måde.

De sidste 3 – 4 uger op til eksamen brugte jeg E-learning rigtig meget. Jeg gennemgik faktisk alt indhold for at være sikker på, at jeg havde styr på det hele, både de enkelte moduler og øvelserne. Uddannelsen har levet godt op til mine forventninger. Jeg kan give en rigtig god massage, og jeg er nu bevidst om, hvilke muskler jeg skal arbejde med og hvorfor.

Jeg har kort efter afsluttet uddannelse fået arbejde som massørafløser og det er jeg rigtig glad for, da det giver erfaring og en god rutine. Noget af det, som jeg også kan lide ved at arbejde som massør er, at jeg møder rigtig mange forskellige mennesker, hvilket giver mange forskellige udfordringer.