Claus Waldmann

Det, at uddannelsen er europæisk anerkendt, giver mig nemlig mulighed for at anvende mine kompetencer i et eventuelt job uden for Danmark, hvilket vil være optimalt for mig, da jeg så kan arbejde undervejs på mine rejser, som ofte er over længere perioder.
Claus har taget At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør og Personlig Træner

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelser til Fitnessinstruktør og Personlig Træner

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fitnessinstruktør eller Personlig Træner, om deres oplevelser og erfaringer, og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om Personlig Træner uddannelsen


Hej, mit navn er Claus Waldmann og jeg bor i Esrum sammen med min kone. Jeg har tidligere haft en stilling i en bank, hvor jeg hovedsagligt arbejdede med aktier.

På et tidspunkt kom jeg til en periode i mit liv, hvor jeg følte, at jeg bare havde brug for at prøve noget nyt, så derfor valgte jeg at tage At Work Skolens uddannelse til Fitnessinstruktør. Jeg har altid interesseret mig meget for fitness og sport og jeg har bl.a. løbet 4 marathonløb, så det føltes bare som det helt rigtige valg for mig. Mit mål med uddannelsen er, at jeg kan tage et karriereskifte og jeg håber især at kunne arbejde som Personlig Træner eller blive ansat på en klinik for fysioterapi.

Grunden til, at jeg valgte uddannelsen til Fitnessinstruktør på At Work Skolen, skal især findes i min store interesse for at rejse – jeg har eksempelvis været på alle 7 kontinenter. Det var især da jeg så, at At Work Skolens uddannelse er EHFA-godkendt,at jeg valgte at tilmelde mig. Det, at uddannelsen er europæisk anerkendt, giver mig nemlig mulighed for at anvende mine kompetencer i et eventuelt job uden for Danmark, hvilket vil være optimalt for mig, da jeg så kan arbejde undervejs på mine rejser, som ofte er over længere perioder.

Noget af det bedste ved uddannelsen er, at kurset til Sundhedsugle nu også indgår, hvilket jeg især synes giver mig en langt bedre viden omkring mange af de elementer, der udover fysisk aktivitet, skaber en sund livsstil. Især undervisningen omkring diæt fandt jeg utroligt spændende.

Efter min uddannelse til Fitnessinstruktør, har jeg valgt at tage overbygningen til Personlig Træner, samtidig med, at jeg overvejer at starte på uddannelsen til Massør og Sportsmassør. Jeg håber især, at en kombination af disse uddannelser kan hjælpe mig på jobmarkedet, samtidig med, at det kan gøre mig langt mere kompetent når det kommer til rådgivning og vejledning inden for sundhed og velvære.