Charlotte

Særligt det intensive forløb som At Work udbyder på massøruddannelsen, tiltalte mig. De 6 uger er således en hurtig og intens periode, hvor man arbejder så meget med stoffet, at man ikke når at slippe det på noget tidspunkt.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Fysiurgisk Massør

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Fysiurgisk Massør, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Charlotte

Charlotte er 45 år, kontoruddannet og har arbejdet som sælger i det samme firma i 20 år.

Charlotte har altid dyrket meget sport, og har tidligere dyrket bl.a. gymnastik og springgymnastik. Rollen som gymnast er dog senere blevet skiftet ud med rollen som instruktør for selv samme idrætsgren. Charlotte sidder desuden i bestyrelsen for Gymnastikforeningen, og har ikke haft svært ved at vælge ny retning inden for jobområdet, efter at hun blev fyret fra sit gamle arbejde.

Charlotte fortæller:

Jeg fik med min fyring mulighed for at prøve noget nyt, og afprøve noget der altid har ligget mig nært. Jeg vidste at jeg gerne ville noget kropsligt, så jeg hoppede lidt rundt på forskellige hjemmesider. Jeg valgte At Work fordi hjemmesiden og uddannelserne så fornuftige og professionelle ud.

Charlotte fik med sin fyring mulighed for at blive fritstillet, hvilket hun betragter som en stor fordel:

Med min fritstilling havde jeg ro til at tage en ny uddannelse, og særligt det intensive forløb som At Work udbyder på massøruddannelsen, tiltalte mig. De 6 uger er således en hurtig og intens periode, hvor man arbejder så meget med stoffet, at man ikke når at slippe det på noget tidspunkt.

Selv er Charlotte i gang med at tage en uddannelse til coach, og har allerede tilmeldt sig kurset Idrætsskader hos At Work i det kommende år.

Charlotte fortæller om hendes planer med fremtiden:

Lige nu er det lidt svævende. Jeg tror at uddannelsen er noget man skal holde fast i med det samme man kommer ud, så om det første stykke tid bliver at arbejde som massør på hyggeplan, som supplement til et andet arbejde eller om jeg bliver ansat som massør på fuld tid, er endnu uvist.

Charlotte har dog købt både briks og massørremedier, hvorfor hun også lufter muligheden for at starte op som selvstændig.

Det er altid muligt at bygge klodser oven på. Jeg overvejer at bygge noget uddannelse ift. livsstil oven på min massøruddannelse, men det afhænger også af den niche som jeg vælger at arbejde inden for. Måske jeg ønsker at uddanne mig inden for kost- eller vejledningsområdet, da jeg højst sandsynligt vil kunne kombinere disse med de andre uddannelser som jeg tager, samt kunne bruge det i mit fremtidige arbejde.

Jeg har lukket døren op til noget nyt, og søgt ny information, og jeg laver nu noget som jeg længe har brændt for.