Brian Lund Madsen

Selve undervisningsmaterialet var lige til at gå til. Det var let at forstå og underviserne har formidlet budskabet på en god måde.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Brian Lund Madsen

Brian startede med en uddannelse som anlægsgartner, men han syntes, at han manglede den menneskelige kontakt. Derfor valgte han en uddannelse som massør.

I arbejdet som massør oplevede Brian, at der var klienter med fysiske problemer han ikke kunne hjælpe. Især mennesker med overvægt, hvor både spændinger og selve overvægten var et problem.

Brian var på sund livsstilsmesse, hvor han var forbi At Works stand. Der fik han en god snak med Carina, som er én af underviserne på slankekonsulentuddannelsen. Efter at have snakket med Carina var han ikke i tvivl om, at det var det han skulle. Det passede godt tidsmæssigt og så var det ikke så dyrt.

Brians oplevelse på skolen har været rigtig positiv. Holdet var en god størrelse, så det var god tid til sparring og dialog. Det har været dejligt.

Selve undervisningsmaterialet var lige til at gå til. Det var let at forstå og underviserne har formidlet budskabet på en god måde. Så hvis man ikke kan følge med er det ens egen skyld.

Forløbet er meget komprimeret og der kommer mange aha-oplevelser senere, så det kan være en god ide, at få arbejdet og reflektere over indholdet løbende. Det kan med fordel gøres med de andre på holdet.

I dag har Brian sin egen virksomhed hvor han har firmaordninger, nogle steder både som massør og slankekonsulent, men han har også firmaordninger med massage eller slankehold alene.