Birgitte Østergaard

Forløbet på PPV har været vanvittigt lærerigt for mig. Det er så indlysende og selvfølgeligt – og dog alligevel så udfordrende. Det er den bevidste vej frem mod resten af mit liv. Jeg har ofte stået i situationer, hvor jeg har været i tvivl om ”højre eller venstre”, men jeg har altid været meget bevidst om, hvorfor jeg gør, som jeg gør i de vigtige spørgsmål.

Få positiv inspiration

På kurset til Positiv Psykologi Vejleder Online bliver kursisterne bedt om at udarbejde en kort afsluttende opgave. Vi har spurgt nogle af vores kursister, om vi må dele deres opgaver, så du kan få glæde af dem, og måske lade dig inspirere til den dag, hvor du skal give dig i kast med din afsluttende opgave.

Du kan læse om kurset her

Du kan læse Birgittes konklusion på hendes opgave her

Lad mig – lidt utraditionelt måske – starte med konklusionen. 🙂 Forløbet på PPV har været vanvittigt lærerigt for mig. Det er så indlysende og selvfølgeligt – og dog alligevel så udfordrende. Det er den bevidste vej frem mod resten af mit liv. Jeg har ofte stået i situationer, hvor jeg har været i tvivl om ”højre eller venstre”, men jeg har altid været meget bevidst om, hvorfor jeg gør, som jeg gør i de vigtige spørgsmål. Under arbejdet med PPV-uddannelsen har jeg konstateret, at mange af de tanker, jeg har gjort, falder fint i tråd med hele tankegangen inden for PP. Jeg har bare aldrig været bevidst eller haft forståelse for det store sammenhæng. Samtidig har jeg fået en hel masse ny viden og værktøjer, der kan danne baggrund for en masse gode tilgange til livet. Er jeg i mål i forhold til min målsætning? Nej – men jeg er godt på vej til at gøre mig brugbare erfaringer. Jeg er faktisk sikker på, at det vil udvikle sig til noget mere. Tak for et fantastisk og givende forløb. 🙂