Anja Hertig

Skolen er kendetegnet ved en god atmosfære, hvor man ikke er bange for at spørge om noget. De lægger vægt på, at vi har noget socialt sammen, så vi kan kontakte hinanden senere hen.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Zoneterapeut

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores Zoneterapeutuddannelse, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Du kan læse om uddannelsen til Zoneterapeut her


Anja Hertig

I 1988 blev Anja uddannet Zoneterapeut fra Naturmedicinsk Kursuscenter. I dag har Anja sin egen klinik i Gentofte, hvor hun har klienter hver dag. Anja har netop fået en aftale i stand, om at leje et lokale i tilknytning til en forretning, hvor hun kan have klienter et par dage ugentligt.

Det bedste ved mit job, er friheden til at tilrettelægge min arbejdsdag. Og så kontakten til andre mennesker. Det er fantastisk at opleve, at jeg ved hjælp af zoneterapien kan gøre en forskel. Der er også en del samtaleterapi.” fortæller Anja, “Det har måske også noget at gøre med, hvordan man er som menneske. Jeg har den psykologiske side med, så behandlingen bliver helhedsorienteret.

Min uddanelse er fra 1988, men det er først indenfor de sidste 5 år, at jeg har koncentreret mig om zoneterapien. Da jeg gerne ville arbejde fuldtid indenfor faget, valgte jeg at tage kurserne igen for et år siden, så min viden blev genopfrisket.

Min tid på Naturmedicinsk Kursuscenter husker jeg som hyggelig. Skolen er kendetegnet ved en god atmosfære, hvor man ikke er bange for at spørge om noget. De lægger vægt på, at vi har noget socialt sammen, så vi kan kontakte hinanden senere hen. Fagligt lærer man at vurdere et sygdomsbillede, fra man får en fod i hånden. Desuden lærer man at se hele mennesket, både den fysiske og den psykiske del.