Andreas

Det er nogle rigtig kompetente undervisere der er på uddannelsen, og det er et godt struktureret forløb.

Anbefalinger – Uddannelsen til Certificeret Løbecoach

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Certificeret Løbecoach, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Du kan læse om uddannelsen til Løbecoach her


Anbefaling fra Andreas

Andreas har fået sponsoreret uddannelsen gennem At Work Skolens konkurrence i 2012, hvor At Work udloddede 20.000 kr. til den person, institution eller forening der havde den bedste sundhedsfremmende idé. Foreningen som Andreas er en del af vandt ikke den store præmie, men At Work Skolen valgte at støtte det sundhedsfremmende initiativ ved at udlove en plads på Løbecoachuddannelsen.

Andreas fortæller:

Jeg har altid dyrket fodbold, men måtte skifte denne aktivitet ud med løb da jeg flyttede til København. Jeg valgte løb da jeg man ikke er forpligtiget på samme måde, og jeg finder nu glæde ved at løbe alene og sammen med andre.

Andreas er 25 år og er netop blevet færdig som Fysioterapeut. Andreas arbejder til dagligt hos Ålsgårde Fysioterapi samt hos Active Partners, og han har tidligere været instruktør hos FYSIQ i Tårnby samt Fysioterapeut for Hjemløselandsholdet i fodbold og for Brønshøj Boldklub.

Andreas fortæller:

I sommeren 2012 oprettede jeg sammen med 6-7 andre studieretninger på Professionshøjskolen Metropol en idrætsforening. Vi ville med denne idrætsforening tilbyde forskellige sportsgrene, og jeg blev den løbe- og cykelansvarlige. Vi arrangerer og planlægger de ugentlige løb og det giver en forpligtighedsfølelse at dukke på, når vi først har tilmeldt os. Så selvom løbetræningen er vores fælles ramme, så er det sociale element i højsædet.

Andreas er ’selvlært’ løber og har bl.a. gennemført flere marathons og diverse løb, men har indtil videre løbet på egen lommefilosofi, tillært viden, selvprøvet erfaringer og venners gode råd. Det er først efter At Work undervisning, at han er begyndt at bygge strukturerede løbeprogrammer op.

Andreas fortæller om sin oplevelse på At Work Skolens Løbecoach uddannelse:

Det er nogle rigtig kompetente undervisere der er på uddannelsen, og det er et godt struktureret forløb. Nogle af elementerne har jeg dog været igennem på fysioterapeutstudiet, f.eks. anatomi og fysiologi. Men det var godt at komme igennem opbygningen af et løbeprogram, samt opleve og få noget ud af de diskussioner som foregik blandt eleverne og læreren. Uddannelsen har tilføjet mig en vigtig og spændende vinkel på løbetræning samt har givet mig inspiration.

Andreas tilføjer desuden:

Noget af undervisningen foregik hos Endurance Sport, som At Work Skolen har en rabataftale med. Af denne grund har jeg nu købt et par nye løbesko, og har fået halv pris på dem.