Allan

Dette kursus om Positiv Psykologi har bekræftet mig i at det virker at have fokus på det positive, og kurset har givet mig mange redskaber og værktøjer til at få sat det mere i system både for mig selv, men også for andre.

Anbefalinger – At Work Skolens kursus til Positiv Psykologi Vejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores kursus til Positiv Psykologi Vejleder, om deres oplevelser og erfaring med kurset og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Du kan læse om kurset her


Allan

”Optimister lever 7 år ældre” – Det kan da godt betale sig!….

Dette kursus om Positiv Psykologi har bekræftet mig i at det virker at have fokus på det positive, og kurset har givet mig mange redskaber og værktøjer til at få sat det mere i system både for mig selv, men også for andre. Jeg har lært en masse nyt, og fået sat nogle ord på noget jeg allerede har brugt, og fået bakket det op af al det teoretiske.

Det har været rigtig spændende bla. at lære om følelser, bekymringer etc. Og især det om Negativity Bias og Positivity Ratio har været lærerigt, og noget som jeg synes er godt at have med baghovedet hele tiden. Det kræver bevidsthed for at man kan bruge det negative positivt.