Aase Sloth

Mit arbejde var i høj grad med til at motivere mig til at vælge uddannelsen til Kostvejleder, da jeg nu som uddannet Kostvejleder kan vejlede de unge til en sundere livsstil igennem en bedre kost.

Anbefalinger – At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder

Vi har spurgt nogle af dem, der har taget vores uddannelse til Kostvejleder, om deres oplevelser og erfaring med uddannelsen og hvordan de planlægger at bruge deres nye viden.

Om uddannelsen


Aase Sloth

Aase bor i Viborg sammen med sin mand, som hun har 2 børn sammen med, og hun fortæller her om sine erfaringer med uddannelsen til Kostvejleder fra At Work Skolen:

Jeg arbejder til dagligt som underviser i køkkenet på Havdredal Praktiske Landbrugsskole, hvor jeg underviser unge med indlæringsvanskeligheder i kost og sundhed.

Mit arbejde var i høj grad med til at motivere mig til at vælge uddannelsen til Kostvejleder, da jeg nu som uddannet Kostvejleder kan vejlede de unge til en sundere livsstil igennem en bedre kost, bl.a. ved at sammensætte individuelle dagskostforslag. Jeg var desuden på jagt efter en uddannelse, der kunne give mig den nyeste viden indenfor sundhed.

Jeg valgte at tage uddannelsen som E-learning, da jeg bor i Viborg og ikke havde muligheden for at tage til København. Derudover fandt jeg det meget attraktivt, at jeg selv kunne planlægge min tid, hvilket gjorde, at jeg kunne arbejde meget koncentreret i en hel uge i sommerferien.

Det bedste ved undervisningen var, at jeg gennem de forskellige quizzer hurtigt kunne få resultaterne af mine svar. Derudover synes jeg, at opgaverne gav mig de rette kompetencer til at vejlede andre indenfor kost og ernæring.

Jeg overvejer nu, om jeg skal tage overbygningen Børn og overvægt, da jeg i høj grad også vil kunne bruge dette kursus på mit arbejde og i mit privatliv.