Bliv Styrkekonsulent – Sæt dine egne og andres personlige styrker i spil

Vi har alle personlige styrker, og forskning og erfaring har gennem de seneste 10 år kastet lys over, hvor stort et udbytte vi kan få, ved at arbejde med netop vores styrker, frem for ensidigt at fokusere på svagheder og manglende evner. Af denne grund tilbyder vi nu, som noget helt nyt, et kursus så du kan blive Styrkekonsulent.

Hvad lærer jeg på kurset?

Som Styrkekonsulent sætter du dine egne og andres personlige styrker i spil, og gør en positiv forskel. Du får på kurset en indsigt i, og forståelse for, den positive psykologis fokus, og lærer dybdegående om de enkelte karakterstyrker, samt hvordan disse trænes og styrkes.

f2f0d10b-da33-465d-9b7a-9cdd4d98a45b

Du vil som Styrkekonsulent kunne vejlede enkeltpersoner om deres personlige styrkebaserede udvikling, og du vil ligeledes kunne vejlede omkring inddragelse af styrkefokus på arbejdspladsen. Derudover vil du få inspiration og værktøjer til styrkebaseret ledelse.

Mere om kurset

Fleksibelt studie

Kurset afholdes som 30 lektioners E-learning samt 3 live webinarer. Webinarerne optages, så du kan se dem, hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen. Du får online adgang til kurset i op til 6 måneder.

Prisen er kun kr. 9.500 kroner inkl. bogpakke. Ved minimum 75% deltagelse, samt udarbejdelse af kort afsluttende opgave, udstedes kursusbevis.

Tilmeld dig kurset