Kursus i wellnessmassage

Tag et kursus i wellnessmassage. Du kan også give kurset som gave til en af dine nærmeste, så de kan give dig en wellnessmassage.

De næste hold starter snart

Vi nærmer os den store sæsonopstart og vi glæder os til at byde velkommen! 🙂

Da der er et begrænset antal pladser på holdene, anbefaler vi, at du tilmelder dig i god tid, så du er sikker på en plads.

Du betaler kun 250 kroner i delbetaling ved tilmelding og resten skal først betales kort tid før du starter på kurset.

Udvalgte anbefalinger

Ellen: “Konstruktivt, lærerigt og udbytterigt kursus. Meget positivt og berigende. Super! ”

Aksel: “Fedt at man kan snuse til massørmiljøet over en weekend til en fornuftig pris.”

Christina: “Har været på kursus i Wellnessmassage i denne weekend … det har været virkelig godt! Overvejer nu at spare op til fuld massør uddannelse”

Datoer, hold og tilmelding

Om kurset i wellnessmassage

Dette kursus er en mulighed for over en weekend at lære om massagefaget og samtidig få lært, hvordan man giver en god wellnessmassage.

Kurset henvender sig til dig, som gerne vil stifte nærmere bekendtskab med massage og lære at give en behagelig helkropsmassage til f.eks. familie og venner.

På kurset lærer du at give en koreograferet helkrops wellnessmassage, hvor du bruger forskellige massagegreb indenfor fysiurgisk massage og samtidig lærer om gode arbejdsstillinger samt massagens virkning.

Du får en massagebriks med hjem efter kurset.

Giv kurset som gave

Vi udsteder gerne et gavekort på kurset, så du kan give det som gave. Du kan bare sende os en e-mail på info@atwork.dk hvis det har interesse.