Mindfulness med Rodrigo

Vi har samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring Mindfulness, og om vores kursus til Mindfulness Instruktør, og bedt underviser Rodrigo Ríos om at svare på disse. Det er der kommet en række korte videoer ud af, som du finder på denne side.

Du vil blandt andet få svar på hvordan du kan bruge Mindfulness i hverdagen og om Mindfulness kan gøres forkert. Udover dette anbefaler Rodrigo også en simpel øvelse, som du kan anvende allerede i dag.

Om kurset til Mindfulness Instruktør

Er Mindfulness godt?

Ifølge Rodrigo kan stort set alle mennesker altså lære Mindfulness. Der findes en bred vifte af teknikker, som gør dig i stand til gradvist at opnå en større forståelse for faget.

Hvad kan du bruge Mindfulness til i hverdagen?

Hvis du mangler ro i enten dit privat- eller arbejdsliv, kan du bruge teknikkerne fra Mindfulness til at hvile mere i dig selv. Det har desuden en effekt på dit nærvær og den kvalitetstid du bruger sammen med dine nærmeste.

Hvem tager kurset og hvad kræver det?

Du behøver ikke at have tidligere erfaring indenfor Mindfulness for at få et udbytte af kurset, men hvis du skulle have kendskab til lignende fag, så kan Mindfulness belyse andre sider du ikke havde overvejet før.

Kan du anbefale en Mindfulness øvelse?

Man behøver altså ikke at sætte mange timer af til Mindfulness øvelser for at få gavn af dem. Du kan starte med 5 minutter og så gradvist blive bedre og øge tiden, hvis du har behov for det.

Er Mindfulness alvorligt og kan det gøres forkert?

Det er ikke nødvendigt at tage det alvorligt, med mindre det føles naturligt for dig. Du skal bare være nysgerrige og åben over for at lære noget nyt om dig selv. Det kan føre til mange fordele, så som en forøget indre ro og en større følelse af frihed.

Går mænd og kvinder til Mindfulness ens?

Mænd og kvinders intentioner med kurset kan være forskellige og det er der selvfølgelig plads til. Du skal altså ikke være nervøs for at deltage i kurset, uanset dit køn.

Bliv Mindfulness Instruktør på At Work Skolen. Kurset kan tages i hele landet og du kan vælge mellem dag- og aftenhold.

Datoer, hold og tilmeldinger