Kursus i klinikdrift

Undervisning i klinikdrift kan være afgørende for, om du får succes som behandler eller ej. Har du planer om at starte selvstændig klinik, er det måske det vigtigste fag overhovedet. Kurset er for alle behandlere, også fra andre skoler, og kurset er et lovkrav, hvis du ønsker RAB-registrering.

På kurset kommer du gennem emner som tidsstyring, persondataloven (GDPR), forsikring, markedsføring, budgettering m.m.

Vælg selv undervisningsform

Når du tager kurset i klinikdrift på At Work Skolen, kan du selv vælge om du vil tage undervisningen som klasseundervisning i København eller som live webinarer via computer, tablet eller smartphone.

Vælger du at tage kurset som klasseundervisningen, foregår undervisningen i København over én intensiv undervisningsdag i weekenden.

Vælger du at tage undervisningen som live webinarer, er undervisningen fordelt over 3 live webinarer, der afholdes onsdage kl. 16.00 – 19.20. Efter tilmelding får du med det samme adgang til teori.atnet.dk, hvor du finder læsematerialer og tidligere afholdte webinarer. Du har adgang til dette i 14 dage efter, at live webinarene er blevet afholdt.

Til dig som ønsker at blive RAB-godkendt

For at blive RAB-godkendt skal du overholde en række krav fra Sundhedsstyrelsen og brancheforeninger. Vi har lavet en kort informationsside, hvor du kan læse, hvordan du bliver RAB-godkendt, samt se, hvilke kurser vi ellers tilbyder.

Se hvordan du bliver RAB-godkendt