Tidligere kursist – Nina

Nina er uddannet fysioterapeut og er medejer af fysioterapeutklinikken Fysio Klinik Snedsted.

Klinikken har hun haft siden 1995 sammen med sin kollega og medejer Hanne.

Nina fortæller:

”Vi har netop lige flyttet vores klinik og er ved at indrette den med flere fokusområder. Bl.a. vil vi få større fokus på sport og sundhed, og det er bl.a. mig som skal stå for at varetage sundhedsdelen”.

“Fordi vi skal have større fokus på sundhed, så har både min kollega og jeg taget kurset i Helbredstjek”, fortæller Nina, og fortsætter: ”Vi mente at kurset i Helbredstjek kunne være et godt supplement til vores klinik, og det har det efterfølgende vist sig at være”.

Nina og hendes kollega er ikke begyndt at anvende kurset endnu, men ser frem til at kunne udbyde nye forløb med sundheds- og helbredstjek.

Nina havde dog sine skrupler inden hun tilmeldte sig kurset, da en stor del af undervisningen skulle foregå via nettet, men det har sidenhen givet positiv erfaring. Nina fortæller:

”Jeg havde mine overvejelser inden jeg startede med e-learning, for jeg vidste ikke om det ville være nemt at læse på nettet. Men det viste sig at fungere rigtig fint og det var meget nemt at gå til. Desuden var undervisningsmaterialet i mappen nemt, overskueligt og letforståeligt og quizzerne undervejs fungerede rigtig godt”.

Både Nina og hendes kollega er godt inde i det faglige materiale grundet deres uddannelse som fysioterapeuter. En del af undervisningsmaterialet var derfor ikke nyt for dem. Nina uddyber:

”Som fysioterapeuter er vi godt inde i eksempelvis sygdomslære og har bl.a. også kendskab til blodtryks- og fedtprocentsmålinger samt konditest. Men på den praktiske dag lærte vi bl.a. at foretage blodsukker- og kolesterolmålinger, hvilket vi ikke har prøvet før”.

Som supplement til sit arbejde går Nina nu med tanker om, at videreuddanne sig som Kostvejleder fra At Work Skolen.

Vi håber at se Nina igen i den nære fremtid.

Ønsker du at se mere til Nina og hendes kollegas fysioterapeutklinik, så se mere på deres hjemmeside her: www.fysiosnedsted.dk