Bliv Styrkekonsulent

Som Styrkekonsulent sætter du dine egne og andres personlige styrker i spil og gør en positiv forskel.

Tilmeld dig kurset

Afdragsordning

Kontantprisen for kurset til Styrkekonsulent er 9.500 kroner.

Ønsker du en afdragsordning, så koster kurset 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 10.925 kroner. De 10.925 kroner deles i 3 afdrag over 3 måneder, så du hver måned betaler 3.641,67 kroner. Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig kurset.

Ønsker du, at afdragsordningen kører over en længere eller kortere periode? Så giv os et ring på 44486100 eller skriv til os på info@atwork.dk og hør om dine muligheder.

Anbefalinger

Eva: “Uddannelsen som styrke konsulent, har gjort, at jeg meget lettere kan holde mig på sporet i progressionen, fremfor at falde i fælden hvor fokus er belastninger og begrænsninger. Uanset hvilken borger jeg møder, vil jeg altid kunne gøre brug af redskaberne fra styrkekonsulent uddannelsen, fordi de er så let anvendelige.”

René: “Først og fremmest har det været meget lærerigt og interessant at arbejde med den sidste del af den samlede uddannelse som Lifecoach. I forlængelse af positiv psykologi og coaching uddannelsen synes jeg, at den sidste del som styrkekonsulent, var en rigtig fin afslutning på det hele, da det var en blanding af nye metoder, viden og øvelser samt repetition fra den første del fra positiv psykologi og en fokus på styrkecoaching og eksempler på spørgsmål dertil. TAK for en spændende og lærerig rejse gennem denne uddannelse.”

Janne: “At jeg kunne gøre tingene i mit tempo samt quiz spørgsmålene efter hvert modul. Godt materiale, fint suppleret med talen.”

Om kurset

Vi har alle personlige styrker, og forskning og erfaring har gennem de seneste 10 år kastet lys over, hvor stort et udbytte vi kan få ved at arbejde med netop vores styrker frem for ensidigt at fokusere på svagheder og manglende evner.

Du får på kurset en indsigt i, og forståelse for, den positive psykologis fokus og lærer dybdegående om de enkelte karakterstyrker, samt hvordan disse trænes og styrkes. I den forbindelse bliver du fortrolig med styrketestning og anvendelsen af styrkekort.

Du vil som Styrkekonsulent kunne vejlede enkeltpersoner om deres personlige styrkebaserede udvikling, og du vil ligeledes kunne vejlede omkring inddragelse af styrkefokus på arbejdspladsen. Derudover vil du få inspiration og værktøjer til styrkebaseret ledelse.

Hvem tager kurset?

Positiv Psykologi og særligt arbejdet med personlige styrker benyttes i dag i erhvervslivet, af private samt inden for sundhedssektoren og rummer en række muligheder for øget personlig trivsel, flow, arbejdsglæde og godt arbejdsmiljø.

På kurset til Styrkekonsulent stiller vi ikke krav til særlige forudsætninger og kurset henvender sig til eksempelvis ledere, mellemledere, HR-konsulenter, pædagoger, socialrådgivere, jobkonsulenter, coaches, personlige trænere og andre med interesse i emnet, uanset om interessen er privat eller erhvervsmæssig.

Kursusindhold:

Kurset strækker sig over 40 lektioner (herunder 3 webinarer).

 • Introduktion til positiv psykologi
 • Flow
 • Styrker og dyder
  – 24 karakterstyrker
  – 6 dyder
 • Styrketestning
 • Styrkekort
 • Træning af styrker
 • Håndtering af svagheder
 • Motivation
 • Styrker og personlig udvikling
 • Styrker og arbejdsliv
 • Styrkebaseret ledelse
 • Styrkecoaching
 • Formelle og uformelle øvelser
 • Dig som styrkekonsulent

Levende undervisning af høj kvalitet

At Work Skolens E-learning er levende undervisning af høj kvalitet

Kurset tages som 100% online undervisning, og At Work Skolens E-learning er ikke bare som at læse en bog på nettet. Vi har mange års erfaring med at lave E-learning, og undervisningen er levende og af høj kvalitet. Undervisningen er opbygget af moduler med tale, tekst og billeder, kombineret med øvelser, opgaver og quizzer. Du kan også printe præsentationerne undervejs, så du kan tage noter på samme måde, som du kender fra klasseundervisning. Der er læseplaner, så du kan se, hvad du skal læse i det tilhørende materiale til modulet.

E-learning henvender sig til dig, der ønsker et fleksibelt studie, da du her kan modtage undervisning på tværs af geografiske afstande og uafhængigt af mødetider.

6 måneders adgang og webinarer

Du får online adgang til kurset i 6 måneder, og du kan starte lige så snart, du har tilmeldt dig. De 3 live Webinarer afholdes i september, oktober og november og gentages i marts, april og maj. Datoerne annonceres løbende på E-learningssiden. Webinarerne optages, og du kan dermed se dem efterfølgende, hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen.