Invitation til gratis webinarer

Du kan blandt andet høre om mindfulness til børn, myter om vægttab og hvad sammenhængen er mellem pandekager og positiv psykologi. 🙂

Webinar – Børn og overvægt og Mindfulness til børn

Grundet stor efterspørgsel, slår vi to af vores mest populære webinarer sammen, så du kan være med til et spændende webinar om Børn og Overvægt og Mindfulness til Børn.

Webinaret er gratis og afholdes den 21. januar 2019, kl. 20.00 – 20.30.

Tilmeld dig webinaret

Webinar – Myter om vægttab

Vi vil meget gerne invitere dig til et spændende webinar, hvor vi vil gennemgå nogle af de mest udbredte myter omkring vægttab og giver dig nogle grundlæggende pejlemærker, så du kan finde rundt i junglen af hurtige slankekure, sundhedsguruer på TV, blog-indlæg osv.

Webinaret er gratis og afholdes den 22. januar 2019, kl. 20.00 – 20.30.

Tilmeld dig webinaret

Webinar – Ikigai

Er du egentlig klar over, hvad det er, der får dig op om morgenen? Altså udover vækkeuret. 🙂

Jeg vil meget gerne invitere dig til et inspirerende webinar, hvor du får en præsentation af det japanske begreb Ikigai, som nok bedst oversættes med “Meningen med livet”. Hvor vi i Vesten ofte oplever en næsten afhængighedsskabende søgning efter lykke, har man i flere tusinde år haft en noget anden tilgang i Østen.

Webinaret er gratis og afholdes onsdag den 23. januar 2019, kl. 11.00 – 11.30.

Tilmeld dig webinaret

Webinar – Pandekager, coaching og positiv psykologi

Vi fortsætter med at opleve glade og aktive deltagere på vores webinarer og derfor vil jeg meget gerne invitere dig til vores vores populære webinar om pandekager, coaching og positiv psykologi. 🙂

Webinaret er gratis og afholdes den 23. januar 2019, kl. 20.00 – 20.30.

Tilmeld dig webinaret

Webinar – Sådan skaber du en karriere som Personlig Træner

Uanset, om du overvejer at gøre Personlig Træning til din primære karriere, eller om du blot kigger efter en bibeskæftigelse indenfor et område, som du er passioneret omkring, så er dette webinaret for dig!

Vi ser på branchens udvikling og på de karrieremæssige muligheder, der findes nu – og som forventes at komme i den nære fremtid. Vi kommer også omkring, hvem der typisk tager en Personlig Træner uddannelse og hvilket ”mindset”, du med fordel kan tilegne dig, hvis du ønsker at blive selvstændig personlig træner.

Webinaret afholdes torsdag den 24. januar 2019, kl. 20.00 – 20.30.

Tilmeld dig webinaret