Referencer At Work A/S

Af respekt for vores kunder, har vi valgt ikke at liste dem alle på denne side, men viser kun nogle få.

Er I interesseret i at samarbejde med At Work eller i at benytte At Work som jeres leverandør, så er I naturligvis velkomne til at kontakte os for en referenceliste, så I kan sikre jer, at vi har den erfaring og faglige kunnen, som er krævet til netop jeres virksomhed eller organisation.

a617a47f30

At Work Healthcare A/S

Vores kunder varierer fra mindre til større virksomheder, såvel private som offentlige.

At Work tilbyder massageordninger, slankehold, temadage og events, udarbejdelse af APV, ergonomisk rådgivning, rådgivning og udarbejdelse af sundhedspolitikker og sundhedsstrategier og meget mere.

Fælles for alle tiltag er en høj faglig standard kombineret med erfaring, der sikrer en virkningsfuld implementering. De mange års erfaringer og opbygning af langvarige kundeforhold gør, at vi kan tilbyde stabile ordninger og professionelle løsninger.

At Work Skolen A/S

At Work Skolen uddanner omkring 1.500 personer hvert år. Vores uddannelser henvender sig til private som til virksomheder.

Vi uddanner alle, som har lyst til at arbejde med sundhed, hvilket spænder vidt i alle aldersgrupper, hvor vi uddanner massører, personlige trænere, instruktører, slankekonsulenter, m.v.

I virksomheder videreuddanner vi HR-personale, sikkerhedsudvalg, sygeplejersker, farmakonomer, lægesekretærer, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

At Net A/S

Under At Work Skolen hører At Net A/S (www.teori.atnet.dk) som varetager vores E-learning samt et forum for tidligere studerende.

 Mange hunderede kursister fra hele Europa benytter vores E-learning hvert år.