Massageordning

At Work har siden 1992 tilbudt massage til virksomheder, og vi kan med de mange års erfaring tilbyde et produkt af høj faglig standard med bedst mulig effekt.

Massage bruges til forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader, og At Work sætter ligeledes fokus på en øget kropsbevidsthed, således at den enkelte medarbejder får mulighed for at reflektere over egne arbejdsbevægelser til forebyggelse og sundhedsfremme.

At Work tilbyder en professionel massageordning, hvor alt nødvendigt udstyr kan stilles til rådighed for jeres virksomhed, således at I kun skal sørge for et lokale til afholdelse af massagen.

Vi kan sørge for massagebriks, lagner, massagecreme osv, samt for alt nødvendigt informationsmateriale til alle medarbejdere, der ønsker at benytte sig af massagen.

Alle At Works massører er veluddannede og har en fysioterapeut tilknyttet til supervision, hvis det er nødvendigt. Et vigtig element i en massageordning er stabilitet, og her har At Work et veludbygget vikarkorps, der kan sikre vikarer ved sygdom, ferier, o. lign.

At Work tilbyder uforpligtende rådgivning til jeres virksomhed omkring de praktiske og indholdsmæssige overvejelser, der følger med etableringen af en massageordning. Vi har således erfaringer med: omfang af massageordning, brugerbetaling, bookingmetoder m.v.

Vælg mellem 3 forskellige professionelle løsninger

professionelle massageordninger