Ledelse og bestyrelsesmedlemmer

Adm. direktør Camilla Hilbrands

Adm. direktør for At Work A/S, MBA i International Management.

Grundlægger af At Work Healthcare og At Work Skolen samt ansvarlig for udviklingen af produkter og uddannelser.

Hun har siddet i NCSAs ekspertpanel (Nationalt Center for sundhedsfremme på arbejdspladsen) og fungerer i dag som sundheds- og helbredskonsulent samt rådgiver for flere virksomheder.

Ligeledes er Camilla en aktiv foredragsholder og underviser.

Særlige kernekompetencer:

  • Innovation: Nytænkning og scenarioarbejde, fokus på anvendelighed, synliggørelse og frembringelse af synergi
  • Formidling: Engagement, kommunikation på alle niveauer, professionelle præsentationer
  • Ledelse: Erfaring fra operationelt til strategisk niveau, opbygning af relationer og netværk, konflikthåndtering og handlekraft

Bestyrelsesformand Michael Buksti

Michael Buksti er bestyrelsesformand for At Work A/S. Michael arbejder til daglig som Presse-, Kommunikations- samt Marketingdirektør i Danmarks fjerde største kommercielle pensionsselskab, AP Pension.

Michael Buksti er uddannet cand. polit, journalist, Executive Coach og MBA med speciale i ledelse, kommunikation og markedsføring.

Igennem årene har Michael fungeret som rådgiver inden for kommunikations og markedsføring for en række af Danmarks største virksomheder, lige som han har fungeret som træner i en Danmarks førende fitnesskæder.

Michael er endvidere formand for styregruppen bag Parkinsonforeningens projekt ”Dans med Parkinson”, der er et tre årigt projekt, som med støtte fra Tryg Fonden, i perioden fra 2017 – 2020, ved hjælp af dans, bevægelse og rytmik skal skabe livsglæde for en ofte overset patientgruppe og deres pårørende.