Der er mange flere fordele, end du tror

Hvad er E-learning
At Work Skolen tilbyder uddannelser og kurser med forskellige læringsformer. Der benyttes 3 læringsformer; klasseundervisning, E-learning og blended learning. Blended learning er en kombination af E-learning og klasseundervisning.

Se en kort præsentation om E-Learning her

Mange har ikke, eller kun i begrænset omfang, stiftet bekendtskab med E-learning og vi vil derfor på disse sider informere dig om læringsformen.

E-learning er Internetbaseret undervisning, der henvender sig til alle, der ønsker et fleksibelt studie. Med E-learning kan du modtage undervisning på tværs af geografiske afstande og uafhængigt af mødetider.

Mange hundrede elever tager årligt uddannelse eller kurser via E-learning hos At Work Skolen og med rigtig gode resultater. Læringsformen er gennemtestet over flere år og erfaringerne er overvældende positive.

Folkeskolelærer Hanne Offersen fortæller:

”E-learning har været helt perfekt for mig. Jeg kunne gå til og fra det, som jeg havde tid og lyst. Undervisningsmaterialet var helt i top og var jeg i tvivl om noget, var der altid relevante links og andre man kunne sparre med”.

Undervisningsform og forberedelse

Først og fremmest er det vigtigt at gøre sig klart, at At Works E-learning ikke er som at læse en bog på Internettet. Der er derimod tale om skræddersyet undervisning med tale, tekst og billeder, kombineret med øvelser, opgaver og quizzer.

Undervisningen foregår stort set som almindelig undervisning. Du får på samme måde udleveret et kompendium i fysisk form, og du har mulighed for at printe præsentationerne undervejs, så du kan tage noter på samme måde som til en forelæsning.

E-learning kan sammenlignes med at sidde til en forelæsning på universitetet.

Inden du begynder på modulerne, skal du læse det afsnit i kompendiet, der hører til modulet.

Modulerne bliver gennemgået trin for trin. Du vil kunne høre underviseren uddybe det, der bliver gennemgået, og du har ligeledes muligheden for at søge i underviserens tekst efterfølgende, hvis der er noget, som du gerne vil høre igen.

Den bedste måde at forstå denne type af E-learning på er ved at afprøve det og vi tilbyder derfor gratis prøvemoduler inden tilmeldingen, så du kan blive fortrolig med undervisningsformen.

Claus Sloth:

“Jeg er ordblind og har svært ved at læse og skrive, men E-learning har hjulpet mig rigtig godt til at gennemføre uddannelsen og få et rigtig godt slutresultat.”

Kan jeg finde ud af det?

At læse på Internettet er nyt for mange. Det er anderledes end klasseundervisning, men E-learning giver en række fordele:

  • Modtag undervisning hjemmefra, uanset hvor du bor i landet
  • Studér i dit eget tempo
  • Undervisningen er tilgængelig 24 timer i døgnet
  • Tag lektionerne så mange gange du vil
  • Du deltager altid i en gruppe
  • Du kan chatte og få sparring med andre elever
  • Du kan starte med det samme
  • Du kan løbende løse opgaver, så du kan vurdere din forståelse

Poul Adamsen fra Favrskov Kommune fortæller:

“Det er en rar og afslappende måde at tage en uddannelse på, og det er en stor fordel, at man kan gå tilbage og gennemgå det igen, når der er behov for det.”