At Work Skolen og GoLearn i samarbejde

Det er svært at komme uden om god markedsføring, når du som Personlig Træner skal finde dine kunder. Derfor har vi valgt at samarbejde med GoLearn, så vi kan tilbyde dig undervisning i online markedsføring, når du tager vores uddannelse til Executive Personal Trainer.

Martin Thorborg - Serieiværksætter og partner i GoLearn
“Online læring er fremtiden.”

Martin Thorborg
– Serieiværksætter og partner i GoLearn

 

4 måneders adgang til over 30 spændende kurser

På At Work Skolen har vi i mange år arbejdet målrettet med online undervisning, og flere af vores kurser og uddannelser kan tages helt- eller delvist på nettet.

GoLearn ser også værdien af online undervisning og tilbyder et hav af spændende online kurser inden for annoncering på Instagram og Facebook, marketing psykologi, video markedsføring, nyhedsbreve og meget mere.

GoLearns undervisere er nogle af de førende eksperter på deres felt, og når du tager vores uddannelse til Executive Personal Trainer, får du 4 måneders adgang til GoLearns platform. Du får dermed adgang til alle deres online marketingkurser, og vi stiller ingen krav til, hvilke kurser du skal tage. Du kan dermed sætte fokus på netop det, der giver mening for dig.

Se alle GoLearns kurser

Har du spørgsmål?

Vil du høre mere om samarbejdet, og hvordan det kan hjælpe dig med at skabe en karriere som Personlig Træner? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på 44486100 eller ved at sende os en e-mail.

Send en e-mail til os