Velkommen til Din Slankekonsulent

Der findes i dag utallige former for slankekure, slankeprodukter og slanke ”systemer”, der lover hurtigt vægttab på en nem måde.

Tilmeld dig her

Din Slankekonsulent er en gruppe af slankekonsulenter, der arbejder ud fra videnskabeligt beviste grundprincipper – ingen mirakelkur – bare sund fornuft!

Hjørnestenen for Din Slankekonsulent er individuel rådgivning og undervisning. Ikke to mennesker er ens – og alle der ønsker et varigt vægttab har et behov for at lære noget om hvorfor og hvordan.

Til højre kan du læse mere om, hvordan Din Slankekonsulent arbejder.

Om Din Slankekonsulent

Alle konsulenter tilknyttet Din Slankekonsulent har en grundig uddannelse som Slankekonsulent bag sig. De er uddannet på At Work Skolen, hvor læger, fysioterapeuter og ernæringseksperter har bidraget med relevant viden på området.

Du kan læse mere om slankekonsulentuddannelsen her

Da Din Slankekonsulent ikke er et fast ”system”, som konsulenterne arbejder med, findes der mange forskellige arbejdsområder for konsulenterne.

Nogle konsulenter bruger deres viden i forbindelse med deres øvrige job, som f. eks. lægesekretærer, fysioterapeuter, farmakonomer, sygeplejersker og skolelærere. Andre igen kombinerer f. eks. en uddannelse som kok eller økonoma med deres virke som slankekonsulenter.