"menubutton"
Udviklingskonsulent Rodrigo
Vores undervisere er mere end 70 professionelle fagfolk, herunder læger, ernæringseksperter, psykologer, konsulenter og fysioterapeuter, og de står sammen om at give dig specifikke og brugbare kompetencer.
Vi skaber kvalitet gennem anvendelighed og involvering.

Udviklingskonsulent Rodrigo

Rodrigo underviser på Mindfulness og Sundhedscoach.

Rodrigo´s baggrund
Som elev af Henning Daverne startede Rodrigo sin praksis med meditation og mindfulness for 12 år siden i foreningen Janta Seva. Rodrigo blev grebet af læren om meditation, og brugte nogle år på at undersøge forskellige veje og meditationsformer. Her i blandt zen meditation, kampkunst og yoga.

Siden 2003 har Rodrigo været i uddannelse indenfor mindfulness gennem Diamond Logos Academy, det sidste år også i lærertræning. Diamond Logos er et moderne selvudviklingsarbejde, der udvikler mindfulness gennem integration af metoder fra bl.a. buddhisme og moderne psykologi. Disse metoder styrker nærværet, lærer den enkelte at genkende væren i sig selv (indre ro, styrke, vilje, kærlighed, empati osv.), og opbygge en forståelse for de blokeringer der findes rent psykologisk. Samtidig fokuseres der på hvordan dette integreres i det daglige liv.

Siden 2006 har Rodrigo også søgt inspiration hos Bernie Prior, en realiseret lærer, der underviser i hvordan vi, gennem større bevidsthed om vores maskuline og feminine natur, kan skabe mere nærvær, vækst og kærlighed for os selv og andre. En praksis der både har fokus på egen udvikling og berører parforhold og relationer til andre mennesker. Rodrigo er senior accrediteret instruktør i dette arbejde.

Hvem er Rodrigo
"Jeg er 38 år, og har en passion for og stædighed til at til stadighed at udforske nærværets kvaliteter. Jeg vil finde døre der åbner for en anden måde at være i livet på – en måde der er mere levende, med mere nydelse og mere overskud."

"Fra start var min interesse hvordan meditationsteknikkerne kunne give mig mere glæde, indre ro og lykke. Undervejs åbnede der sig et nyt univers for mig, der hele tiden har øget min nysgerrighed for at lære mere om dette felt og mysterium. Desuden har min interesse været hvordan man skaber en permanent forandring i det personlige nærvær."

"Mit arbejdsliv indeholder et karriereskifte fra en baggrund som civilingeniør med erfaring inden for forskning samt IT i medicinalindustrien. Skiftet kom efter en længere periode med følelsen af tomhed og meningsløshed. Langsom opbyggede der sig en sult for at gå 100% ind i det jeg brændte for. Som ingeniør, blev jeg først og fremmest uddannet til at bruge hovedet, det var livet der på den hårde måde viste mig hvordan et ensidigt mentalt syn på livet og andre mennesker ikke gav mig hverken tilfredsstillelse eller det liv jeg ønskede. Gennem mindfulness har jeg lært at værdsætte, nyde og leve på en anden og mere livsbekræftende måde."

”Det er ikke antallet at øjeblikke, men kvaliteten af hvert øjeblik vi husker.”

"I dag er meditation og mindfulness et fundament i mit liv og jeg har et brændende hjerte for at give dette videre til andre, der ønsker det i deres liv."

"I min egen udvikling, er jeg bl.a. meget inspireret af Erhardt Tolle, Genpo Roshi, John Kabat-Zinn, Ken Wilber, Faisal Muqqadam, A.H. Almass og Bernie Prior for at nævne nogle af de nulevende lærere."

Andre nøgleord

 • Opmærksomhed på krop, følelser og tanker
 • Kunsten at ikke-dømme
 • Metoder og teknikker der styrker dit nærvær
 • Fokus på evidensbaserede metoder
 • Grundlæggende viden og bredt kendskab til mindfulness og meditation
Billede af Rodrigo

Det siger kursisterne ...

"Rodrigo er en utrolig sød, dygtig og behagelig underviser. Han har helt klart givet mig et skub i den rigtige retning. Stort tak til Rodrigo for nærvær og god undervisning."

"Rodrigo er intet mindre end fantastisk underviser. Behandler alle ens og besvare alle kritiske spørgsmål på en måde så man sidder med en super overbevisning og aha følelse. Man kan mærke lidenskaben for emnet hos ham og det er nemt at bygge videre på."

"Rodrigo er skøn og en fantastisk inspirator. Hans faglighed er i top. Der har i det hele taget været et godt flow mellem det praktiske og det teoretiske."

"Rodrigo er en særlig formidler. Rummede os alle - lige fra novicen til den mere erfarne, fra den skeptiske til den åbenhjertede, fra den stressramte til den blot nysgerrige. Holdt meget af Rodrigos evne til at intellektualisere over et simpelt redskab som mindfulness. Sender ham de varmeste anbefalinger..."

"Med dette kursus er jeg endelig kommet rigtig godt i gang med en god mindfulness praksis. Min træning har været flere år undervejs (med både kurser og selvstudie). Dette kursus har gjort en langt større forskel i forhold til min forståelse, min tilgang og min lyst til daglig praksis, ikke mindst på grund af underviserens eget engagement. Rodrigos formår at skabe trygge rammer og inspirere hele holdet på en fantastisk måde. Det har været et suverænt godt forløb. Tak for det"

 • Administration og besøgsadresse:
  At Work A/S
  Mynstersvej 5, 3 sal
  1827 Frederiksberg C
  Telefon: +45 44 48 61 00
  CVR: 28 69 69 14
 • Kontakt:
  Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
  Fredag: 9.00 - 15.00
  Telefon: +45 44 48 61 00
  Telefax: +45 44 48 66 01
  E-mail: info@atwork.dk
 • Mød os på Facebook
  http://www.facebook.com/skolen