"menubutton"
Gabriella underviser i Mindfulness og Positiv Psykologi
Vores undervisere er mere end 70 professionelle fagfolk, herunder læger, ernæringseksperter, psykologer, konsulenter og fysioterapeuter, og de står sammen om at give dig specifikke og brugbare kompetencer.
Vi skaber kvalitet gennem anvendelighed og involvering.

Gabriella underviser i Mindfulness og Positiv Psykologi

Gabriellas uddannelsesbaggrund
Gabriella har en uddannelse som Bachelor i voksenpædagogik og uddannelsessociologi. Desuden er hun Master i Sundhedspædagogik og Sundhedsforebyggelse, Læring og Kompetenceudvikling og har en efteruddannelse i Positiv Psykologi.

Gabriellas baggrund
Arbejdet med personlig udvikling og livslang læring har været Gabriellas solide platform gennem hendes omfattende arbejdsliv, der har omfattet arbejde som akademiker i det offentlige beskæftigelsessystem, og som RAB-godkendt healer (registreret alternativ behandler) af Sundhedsstyrelsen. 

Kombinationen af de 2 nærmest vidt forskellige verdener inspirerede Gabriella til at omsætte sine egne personlige og til tider dyrekøbte erfaringer til et forfatterskab med livsprocesbogen: ”Rejsen til Nuet” med et tilhørende arbejdshæfte – under inspiration af forfatter, filosof og visualiseringsekspert, amerikanske Shakti Gawain samt Louise Hay. Shakti´s smukke visualiserings- og meditationsteknikker blev startskuddet til Gabriellas intense fordybelse i meditation i forbindelse med talrige studierejser til Schweiz samt England for at studere mere livsfilosofi, personlig udvikling, healing og meditation.

Mindfulness meditation
Erfaringerne fra Gabriellas personlige rejse i livet har medført, at hun har udgivet 3 guidede meditations-CD´er. Gabriella er i dag udelukkende beskæftiget med sin passion – som underviser, skribent og foredragsholder i psykisk og fysisk arbejdsmiljø til både private og offentlige virksomheder, samt fagbevægelsen.

Udover undervisningen, der omfatter kommunikation, stress, trivsel og arbejdsglæde, konflikthåndtering og samarbejde er passionen meditation, hvor Gabriella underviser så mange som muligt i de nyttige teknikker til bevidst nærvær gennem Mindfulness.

Det er mig kilde til stor glæde hver gang jeg oplever klarhed, gennemslagskraft og indsigt hos deltagerne, når de for alvor lærer at meditere og bevidst benytter effektive vejrtrækningsteknikker og indre fokus.

Behovet for at søge indre ro og stilhed har aldrig været så stort som i dag. Heldigvis er gevinsten stor, idet den enkelte lærer at skelne, hvad der er væsentligt og mindre væsentligt for vedkommende, og derefter automatisk kan handle derefter.

Positiv Psykologi Vejleder
Gennem flere år har Gabriella samarbejdet med Syddansk Universitet i Odense om tværfagligt projekt der omhandler opbygning af immunforsvar til personer der er færdigbehandlet efter en livstruende sygdom. Arbejdet har medført en øget fokusering på forskningen og vigtigheden af den enkeltes værdier og styrker.

Ligeledes fokuseringen på flow og dets forudsætninger, samt forebyggelse af stress, har resulteret i at Gabriella udover at udgive arbejdshæfter om trivsel, samarbejde og motivation også er blogskribent og på denne måde supplerer sin undervisning på Positiv Psykologi Vejleder med at være forfatter til artikler indenfor den positive psykologi.

På positiv psykologi vejleder kurserne oplever jeg ofte at kursisterne får en stor AHA-oplevelse, når de bliver i stand til at se sammenhænge i deres arbejdsliv og øvrige liv, med brugen af elementerne fra den positive psykologi. Udover fordelen ved den personlige glæde og tilfredshed, opnår den enkelte også en øget harmoni og en bedre forståelse af omgivelserne. Dette giver et solidt afsæt for at handle mest hensigtsmæssigt i livets store og små spørgsmål.

Billede af Gabriella

Det siger kursisterne ...

"Gabriella er ENESTÅENDE. Jeg er folkeskolelærer og har undervist i 10 år undervist børn og voksne, og sjældent haft en oplevelse som denne. Gabriellas pædagogiske og didaktiske overvejelser, tilrettelæggelse og gennemførelse af modulerne har været i særklasse."

"Gabriella er yderst kompetent og forstår at gøre undervisningen vedkommende og stemningen rar og imødekommende."

"Gabriella er helt igennem en fantastisk formidler og et fantastisk menneske."

"Hun er en fremragende formidler, nærværende og lyttende, og besidder den sjældne evne at være oprigtig engageret i kursisterne og deres udvikling. Hver eneste modul har været ugens højdepunkt, og hver gang er vi svævet fra undervisningen fyldt med positiv energi og livsglæde."

"Det har været et rigtigt godt kursus. Jeg har lært utrolig meget.
Gabriella skal have stor ros for hendes måde at undervise på. Det hat virkelig givet motivation. Mange tak for det."

 • Administration og besøgsadresse:
  At Work A/S
  Mynstersvej 5, 3 sal
  1827 Frederiksberg C
  Telefon: +45 44 48 61 00
  CVR: 28 69 69 14
 • Kontakt:
  Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
  Fredag: 9.00 - 15.00
  Telefon: +45 44 48 61 00
  Telefax: +45 44 48 66 01
  E-mail: info@atwork.dk
 • Mød os på Facebook
  http://www.facebook.com/skolen