"menubutton"
Kvalitet i undervisningen
Har du spørgsmål til vores kurser og uddannelser, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er på telefonerne og svarer alle mails inden én hverdag. Vi lægger vægt på altid at give dig en relevant faglig viden. Vi lærer dig også at omsætte den til praksis, så du kan føre din nye viden ud i livet. Vi kalder det kvalitet i anvendelighed.
Vi uddanner omkring 1.500 personer om året, og håber også at få lov til at uddanne dig.

Kvalitet i undervisningen

På At Work Skolen arbejder vi målrettet med kvaliteten i selve undervisningen. Dette gør vi ved for eksempel at bruge undervisere med en statsautoriseret uddannelse. Ligeledes er vores E-Learning særligt udviklet, så du få den bedst undervisning og mulighed for læring.

Fysioterapeuter som undervisere

Det er vigtigt for dig, at du bliver undervist af uddannede fysioterapeuter, når du tager en uddannelse til Fitnessinstruktør eller Massør og Sportsmassør, hvilket du gør på At Work Skolen i hele landet.Dette er med til at sikre, at du får en uddannelse med et højt kvalitetsniveau, samtidig med, at det giver dig den bedste mulighed for indlæring.

Bliver din undervisning foretaget af statsautoriserede fysioterapeuter, så kan du blandt andet også være tryg ved, at din underviser er så fagligt kompetent, at du ofte kan stille spørgsmål uden om pensum.

Til den praktiske eksamen har vi desuden eksterne censorer i form af fysioterapeuter, hvilket blandt andet kan give dig en fordel på jobmarkedet efter uddannelsen.

Se At Work Skolens undervisere


Læs om At Works Skolens grundtanke og kvalitet

E-Learning særligt udviklet

Har du prøvet vores E-Learning? Det er med lyd og billeder, så det minder om at sidde til en forelæsning på universitetet, du sidder bare hjemme. Du kan studere i dit eget tempo, og du har desuden mulighed for at tage lektionerne flere gange.

Læs mere om de mange fordele og om andres gode erfaringer

Anatomi og fysiologi kan tages som klasseundervisning på Frederiksberg, eller som undervisning på Internettet. Faget egner sig særdeles godt til E-learning, da du i ro og mag kan lytte til de latinske udtryk og blive fortrolig med terminologien i dit eget tempo.

Tilmelder du dig vores uddannelse til Massør eller Fitnessinstruktør, så har du adgang til undervisning i faget anatomi og fysiologi på Internettet døgnet rundt. Vores kostvejlederuddannelse tilbydes ligeledes som E-Learning.

Se hvad du blive hele eller delvis over Internettet 

Ordblinde bruger E-Learning

Læs artiklen om Claus Sloth som trodsede ordblindhed med E-Learning og blev Fitnessinstruktør og Slankekonsulent™.

Ved E-Learning kan du tage undervisningen flere gange, du styrer selv tempoet og kan teste dig selv. Du kan ligeledes have dialog med andre i klassen. 

Læs mere her

 

Gode erfaringer

Billede af Vibeke Engholm Gjesing.

Vibeke Engholm Gjesing:


Jeg har brugt det rigtig meget, jeg synes det er godt.Det er meget godt at få læst de latinske ord op, så man kan høre udtalelsen og ikke bare opdigter sine egne ord :-). 

Jeg har været virkelig glad for at kunne supplere undervisningen med E-learning, det gør undervisningen meget fleksibel.Det er en meget pædagogisk fremgangsmåde.

Nadja Stæhr Larsen: 


Det er trygt at tænke på, at det er der i tilfælde af sygdom, hvor man ikke kan møde op til undervisning, så går man ikke glip af noget.Det er også godt, at man lige kan høre det hele igen, hvis der lige var noget, man ikke fik hørt første gang.

 

 • Administration og besøgsadresse:
  At Work A/S
  Mynstersvej 5, 3 sal
  1827 Frederiksberg C
  Telefon: +45 44 48 61 00
  CVR: 28 69 69 14
 • Kontakt:
  Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
  Fredag: 9.00 - 15.00
  Telefon: +45 44 48 61 00
  Telefax: +45 44 48 66 01
  E-mail: info@atwork.dk
 • Mød os på Facebook
  http://www.facebook.com/skolen