"menubutton"
Hanne underviser i Mindfulness
Vores undervisere er mere end 70 professionelle fagfolk, herunder læger, ernæringseksperter, psykologer, konsulenter og fysioterapeuter, og de står sammen om at give dig specifikke og brugbare kompetencer.
Vi skaber kvalitet gennem anvendelighed og involvering.

Hanne underviser i Mindfulness

Hannes Baggrund
Personlig udvikling og meditativ praksis har været en vigtig del af Hannes liv siden midt i 80’erne. Mange års træning i meditation ud fra Bob Moores lære har været en af grundstenene. En vigtig lærer og inspirations kilde har været filosof og meditationslærer Asta Fink. Sammen med interesse for Den tibetanske Buddhisme og Hjertets Intelligens har det haft stor indflydelse på det formidlings- og undervisnings arbejde, som Hanne igennem en del år har stået for.

Hanne har en baggrund som sygeplejerske og arbejdede indenfor faget i ca. 10år. Har uddannelse som zoneterapeut i 1984 og massage- og healings terapeut i 1992 fra Nordlyscentret. Haft egen praksis med zoneterapi, massage og healing. Igennem årene har Hanne erhvervet sig kompetencer indenfor chok-, traume- og krops terapi. Er nu i gang med en treårig psykoterapeutisk efteruddannelse hos Vibeke Adler, hvor terapi, mindfulness og meditative øvelser indgår som en vigtig del i uddannelsen.

Undervisning og vejledning af en stor gruppe af mennesker i stresshåndtering, kropsterapi, bevægelse, positiv psykologi og drømmeforståelse har givet Hanne den brede erfaring hun står med i dag. Har desuden også varetaget undervisning i anatomi og fysiologi og patologi for alternative behandlere over en årrække tilbage i 90’erne.

De seneste 14 år har Hanne været daglig leder af et personligt udviklings- og afklarings forløb. Her varetager Hanne undervisning, vejledning/rådgivning og terapi for mennesker med udfordrende livssituationer med sygdom, stress, udbrændthed, kriser og ændrede eksistensvilkår. I dette arbejde er mindfulness og meditation væsentlige metoder. Dagligt bliver der praktiseret øvelser, som styrker evnen til nærvær. I mange af øvelserne bruges kroppen f.eks. qi gong, yoga, slow movement, vandremeditationer, afspænding og guidede kropsscanninger.

Vigtige inspirationskilder udover meditationslærere kan nævnes Chôgyam Trungpa, Jes Bertelsen og Thich Nhat Hanh, Gurdjieff og Jon Kabat-Zinn.

 

Om min tilgang til mindfulness

Mindfulness er nærværets healende kraft.
Mindfulness handler om at være til stede i nuet med det som er. Det handler om at iagttage tanker, stemninger og krops fornemmelser med opmærksomhed og årvågenhed. Mindfulness har vist sig at kunne bane vejen for større psykisk sundhed, harmoni og velbefindende også ved stress og udbrændthed, PTSD, angst og depressioner, tanker om mindreværd, kropsspændinger, kropslig uro og smerter.

Mindfulness virker regulerende på nervesystemet og skaber jordforbindelse og åbner for større indsigt i egne kerne kvaliteter. Det er brugbart når vi mangler retning og har behov for at få mere afklaring i livet og det styrker evnen til at koncentrere sig og holde fokus.

Med mine mange års meditationstræning og undervisnings erfaring har jeg bred kompetence i at arbejde med og formidle redskaber og metoder i brug af mindfulness.

Det er en stor glæde for mig at kunne formidle et så værdifuldt redskab, som mindfulness er til en bred gruppe af mennesker, og samtidig være vidne til de forandringer, som sker for kursisterne igennem et kursusforløb. Mit ønske er, at så mange mennesker som muligt kan finde værdi i metoderne og får lyst til at anvende dem dagligt i eget liv. Det vigtigste i arbejdet med mindfulness er at anvende det i den hverdag vi befinder os i. Det betyder, at metoder og teknikker anvendes i arbejde, gøremål i hjemmet, livet sammen med børn og familie og i fritiden.

I min tilgang til livet og mit arbejde værdsætter jeg nærvær, fordybelse og årvågenhed overfor både det der foregår i mit indre liv så vel som det der sker hos menneskene jeg møder på mine kurser og i livet i øvrigt. Jeg er optaget af hvordan vi finder glæde og mening i det liv vi udfolder uanset vilkår.

Naturen er vigtig for mig. Jeg bruger så meget tid, som muligt udendørs. Det er vandreture, løbetræning, cykle, badning, havearbejde og kajakture. Mindfulness inddrages i disse aktiviteter og det er i de sammenhænge, at en del af min forberedelse til undervisning og rådgivning foregår. Jeg bor i aktivt landsby samfund med fællesaktiviteter som bl.a. fællesspisning, meditationsfællesskab, korsang og kvindenetværk. Jeg er 52 år har tre børn på 24, 18 og 15 år.

Underviser Hanne Ravn

Det siger kursisterne ...

"Meget kompetent og sympatisk underviser."

"Hanne er en utrolig god underviser, får alle elever med, til trods for forskellig baggrund."

"Sikke en fantastisk service hos jer og tingene fungere 100% - Tak for en super underviser!!!"

"Hanne Ravn er en meget inspirerende underviser. Hun er velforberedt, hviler i sig selv og har hele tiden en rød tråd i sin undervisning. Oplæggene følges op af relevante øvelser. Hun er positiv og glad og har formået at skabe en god og tryg stemning på holdet - på trods af, at lokalerne ikke altid var optimale til formålet. Så super I har så god en instruktør :-)"

 • Administration og besøgsadresse:
  At Work A/S
  Mynstersvej 5, 3 sal
  1827 Frederiksberg C
  Telefon: +45 44 48 61 00
  CVR: 28 69 69 14
 • Kontakt:
  Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
  Fredag: 9.00 - 15.00
  Telefon: +45 44 48 61 00
  Telefax: +45 44 48 66 01
  E-mail: info@atwork.dk
 • Mød os på Facebook
  http://www.facebook.com/skolen